Trabzonspor'da Şenol Güneş, yönetimden 3 transfer istedi! Milli futbolcuda geri sayım...

Abdullah Avcı’nın görevine son verilmesinin ardından yeni hoca konusunda Fatih Tekke ve Şenol Güneş arasında kalan Trabzonspor, kararını verdi. Bordo-Mavililer, takımı 5. kez Şenol Güneş’e emanet etti. Tecrübeli teknik adam, yönetimden 3 transfer istedi...

Trabzonspor'da Şenol Güneş, yönetimden 3 transfer istedi! Milli futbolcuda geri sayım...

Abdullah Avcı’yla yollarını ayıran Trabzonspor’da yeni teknik direktör arayışında mutlu sona ulaşıldı. Bordo-Mavililer teknik direktörlük görevi için 72 yaşındaki Şenol Güneş’le anlaşmaya vardı. İki tarafın prensip anlaşmasına vardığı ve son detayların görüşüldüğü belirtildi. Başkanın Zincirlikuyu’daki ofisinde uzun soluklu toplantıya katılan Güneş, koyduğu hedefler ve projelerle yönetimi ikna etti. Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetici Zeyyat Kafkas toplantı sonunda Güneş ve ekibiyle el sıkıştı.

Haberin Devamı

1988’DE BAŞLAYAN HİKAYE

Trabzonspor’da 1988’de yardımcı antrenör olarak antrenörlük kariyerine başlayan Şenol Güneş, aynı yıl takımın başına geçti. Trabzonspor’daki ilk döneminde 36 maça çıkan deneyimli teknik direktör, 1993’te yardımcı antrenör olarak yeniden Bordo-Mavili takıma döndü. Aynı yıl ikinci kez Karadeniz ekibinin başına geçen Şenol Güneş, 1997’de takıma veda etti. Antalyaspor ve Sakaryaspor dönemlerinin ardından 2005’te Trabzonspor’la yeniden anlaşan Şenol Güneş, 29 maçta takımının başında sahaya çıktı. Deneyimli çalıştırıcı, Trabzonspor’a 2009’da dördüncü kez imza atarken 2013’te Bordo-Mavililer’den ayrıldı.

Trabzonsporda Şenol Güneş, yönetimden 3 transfer istedi Milli futbolcuda geri sayım...

İLK MAÇI BEŞİKTAŞ’LA

Trabzonspor’un yeni teknik direktörü olmaya hazırlanan Şenol Güneş, ilk maçına eski takımı Beşiktaş karşısında çıkacak. Bordo-Mavililer Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında, milli aranın dönüşünde rakibini konuk edecek.

Haberin Devamı

3 TRANSFER İSTEDİ

Deneyimli teknik adam, Başkan Ertuğrul Doğan ile yaptığı görüşmede para konuşmazken, Beşiktaş maçı öncesi en az 3 transfer yapılmasını istedi. Şenol Güneş, özellikle forvet konusunun acilen çözülmesini istiyor.

SERDAR’DA GERİ SAYIM

Trabzonspor Yönetimi, bugün Serdar Saatçi transferini sonuçlandırmak için oyuncu ve kulübüyle resmi görüşme gerçekleştirecek. Yapılacak olan son görüşmenin ardından işi netleştirmek isteyen. Karadeniz ekibi, oyuncu tarafıyla her konuda anlaşma sağladı. Serdar da bavulunu hazırladı ve imzaların atılmasını bekliyor.

Trabzonsporda Şenol Güneş, yönetimden 3 transfer istedi Milli futbolcuda geri sayım...

TREZEGUET KATAR LİGİ’NDE

Bordo-Mavililer, yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürürken, takımda yer alan bazı isimlerle yollarını ayırma kararı aldı. Bu süreçte takımdan ayrılan önemli isimlerden biri de Trezeguet oldu. Trabzonspor’un geçen hafta sonu oynanan Eyüpspor maçı kadrosuna dahil edilmeyen Trezeguet, yeni kulübü El Reyyan ile görüşmek için Katar’a gitti.

YORUM YAZ