Fenerbahçe yönetimi ille de Cristian Medina diyor! Yeni teklif yapıldı

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Cristian Medina ısrarı devam ettiği kaydedildi. Sarı-lacivertli ekip, Arjantinli orta saha için yeni bir teklifte bulunduğu ifade edildi.

Fenerbahçe yönetimi ille de Cristian Medina diyor! Yeni teklif yapıldı

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, yıldız futbolcuları kadroya katmak için çalışmalarını son hız devam ettiriyor. Sarı-lacivertli yönetim,  Boca Juniors forması giyen orta saha Cristian Medina transferinde ısrarcı olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

PERFORMANSI

Cristian Medina bu sezon Boca Juniors'ta 25 müsabakada süre aldı. 22 yaşındaki orta saha, bu karşılaşmalarda 3 kez rakip fileleri havalandırdı. Arjantinli futbolcu, takım arkadaşlarına 3 asist yaptı.

Fenerbahçe yönetimi ille de Cristian Medina diyor Yeni teklif yapıldı

FENERBAHÇE TRANSFERDE ISRARCI

Arjantin basınından TNT Sports'un haberine göre; Fenerbahçe'nin Cristian Medina transferinde Boca Juniors ile görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi. 22 yaşındaki orta saha için sarı-lacivertli takımın yeni bir transfer teklifinde bulunduğu kaydedildi.

Fenerbahçe'nin Cristian Medina için yaptığı yeni teklifte oyuncuyu şimdi transfer etmek istediğini Boca Juniors'a ilettiği aktarıldı.

CEVAP VERECEK

Boca Juniors'un Cristian Medina'yı yıl sonuna kadar takımda tutmak istediği belirtildi. Arjantin ekibinin transfer konusundaki kararını Fenerbahçe'ye birkaç saat içerisinde ileteceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe yönetimi ille de Cristian Medina diyor Yeni teklif yapıldı

YAPILAN TEKLİF

Fenerbahçe'nin Cristian Medina için Boca Juniors'a yaptığı son teklifin 13 milyon Euro bonservis artı sonraki satıştan yüzde 20 pay maddelerini sunduğu ifade edilmişti.

YORUM YAZ