Benfica'ya imza atan Kerem Aktürkoğlu'ndan büyük itiraf! İşte ilk sözleri...

Galatasaray'dan Benfica'ya 12 milyon euro bonservis ücreti karşılığında transfer olan Kerem Aktürkoğlu, imzayı attı. Millî futbolcu, kendisi için düzenlenen imza töreninde yeni formasıyla ilk açıklamalarını yaptı. İşte detaylar...

Benfica'ya imza atan Kerem Aktürkoğlu'ndan büyük itiraf! İşte ilk sözleri...

Portekiz devi Benfica, Galatasaray'dan kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nu renklerine bağladı. Kulüp, millî futbolcu için imza töreni düzenledi. İmza törenine Benfica Başkanı Rui Costa da katıldı.Törenin ardından kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan Kerem Aktürkoğlu, transferden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

'TEKLİF GELDİĞİNDE ÇOK MUTLU OLDUM'

Yıldız futbolcu, "Öncelikle burada olduğum için çok mutluyum. Benfica'nın Avrupa'da büyük bir kulüp olduğunu biliyorum. Menajerim bana teklifi söylediğinde çok mutlu oldum ve kupalar kazanmak için buraya geldim" ifadelerini kullandı. Bu sezonki hedefleriyle ilgili de konuşan millî futbolcu, "Hedefim her zaman kupalar kazanmak. Bu sezon hep birlikte zaferler elde edeceğiz. Bunlar benim hedeflerim" sözlerini sarf etti.

Benficaya imza atan Kerem Aktürkoğlundan büyük itiraf İşte ilk sözleri...

'SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIM'

Kerem Aktürkoğlu ayrıca, "Taraftara sonuna kadar savaşacağımın sözünü verebilirim. Sahada her zaman yüzde 100'ümü vereceğim. Takım arkadaşlarıma her zaman yardımcı olacağım ve kupalar kazanacağız" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ