Galatasaray'a Premier Lig'den dev transfer! 70 milyon Euro'ya gelmişti...

Trendyol Süper Lig'de 4. hafta geride kaldı ve millî maç arasına girildi. Şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Victor Osimhen'in ardından bir yıldız daha İstanbul'a adım adım yaklaştı. Juventus'un yıldızı Filip Kostic, kariyerini Türkiye'de sürdürmeye yakın. Ayrıca Premier Lig'den dev bir transfer için girişimler başladı. İşte Trendyol Süper Lig'de son dakika transfer haberleri...

'Casemiro, Galatasaray'a gidebilir'

Orta saha transferi yapmak isteyen Galatasaray'da gündeme gelen son isim Brezilyalı yıldız Casemiro oldu. Kadrosuna kiralık olarak Victor Osimhen'i katan ve futbol dünyasında büyük ses getiren Galatasaray'da transferlerin devam etmesi beklenirken İngiliz basınından TBR Football'ın haberine göre Casemiro, Galatasaray'a gidebilir.

70 milyon Euro bonservisle geldi

Haberde Brezilyalı oyuncunun Ugarte'nin Manchester United'a transfer olması ile beraber takımdan ayrılması beklendiği belirtildi. Aynı zamanda Casemiro için Suudi Arabistan iddiları çıkmış ama yapılan görüşmelerde bir sonuç çıkmamıştı. 2022 yılında Real Madrid'den 70.65 milyon Euro karşılığında Manchester United'a transfer olan Casemiro takımı ile 87 maça çıktı ve 12 gol atıp 9 asist yaptı.

Kostic, adım adım Galatasaray'a!

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre Galatasaray ve Juventus arasında bu sabah transfer görüşmesi gerçekleşti.

UEFA LİSTESİNDE YOK

Juventus, Galatasaray'ın Kostic teklifini kabul ederken İtalyan devi, yıldız sol beki UEFA listesine kaydetmedi. Bu da Kostic'in takımdan ayrılmasının kesinleştiği anlamına geliyor. Kostic'in İstanbul'a gelip Galatasaray ile sözleşme imzalama ihtimalinin bir hayli yüksek olduğu bildiriliyor.

Krunic için anlaşma sağlandı!

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi yaşandı... Sports Digitale'nin haberine göre Fenerbahçe ve Kızılyıldız, Rade Kruniç transferi için anlaşmaya vardı. Transferin tamamlanması için Krunic'ten cevap beklendiği, yıldız oyuncunun bu transfere sıcak bakmaya başladığı bildirildi.

Haberin Devamı
Olympiakos'tan Ziyech açıklaması

Victor Osimhen'i renklerine bağlayarak transferde büyük bir sükse yapan Galatasaray'da sıcak gelişmeler devam ediyor. Bir süredir Hakim Ziyech'in takımdan ayrılacağı konuşulurken Faslı yıldızın adı Olympiakos ile anılıyordu.

YALANLAMA GELDİ

Yunanistan basınından Gazzetta'nın aktardığı habere göre Olympiakos cephesi, Ziyech haberlerini yalanladı. Yunan devi, Faslı yıldızla bir ilgilerinin olmadığını açıkladı.

Kartal'a Şilili kanat

Joao Mario ile anlaşma sağlayan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kartal, Şilili sağ kanat oyuncusu Dario Osorio ile ilgileniyor.

GÖRÜŞMELER İLERLEDİ

Danimarka ekibi Midtjylland'da forma giyen 20 yaşındaki oyuncu için Beşiktaş'ın görüşmelerde çok ileri aşamada olduğu aktarıldı.

Medina'ya son teklif

Orta sahaya Sofyan Amrabat’ı transfer eden Fenerbahçe, Cristian Medina için de tüm şartları zorluyor. Sarı-Lacivertliler’in 13 milyon Dolar’lık teklifi geri çevrilmişti. Yönetim, teklifini 15 milyon Dolar ve sonraki satıştan yüzde 20 pay olarak revize etti.

GEMİLERİ YAKTI

Başından beri Fenerbahçe’ye gelmeyi çok isteyen, Boca’nın kulüp televizyonu yayındayken takım arkadaşı Merentiel’le sarf ettiği, “Ya şimdi giderim ya da hiçbir zaman transfer olamam. Bu hayatımın imzası” sözleri ekranlara yansıyan 22 yaşındaki yıldız tamamen gemileri yaktı.

Haberin Devamı
Paul Onuachu'da son gelişme

Teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayıran ve yeni hoca arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da gündem bir yandan da Paul Onuachu...

ŞARTLAR ZORLANIYOR

Bordo-mavili yönetim, yıldız golcüyü Southampton'dan renklerine bağlamak için tüm şartları zorluyor. Fırtına, Onuachu ile transfer dönemini kapatmak istiyor.

Okan Buruk'a yeni stoper!

Sabah'ta yer alan habere göre Galatasaray'ın transferdeki yeni hedefi Lille forması giyen Alexsandro Ribeiro oldu. Sarı-kırmızılılar 1.89 boyundaki dev stoperi transfer etmek istiyor.

8 MİLYON EURO

25 yaşındaki futbolcunun Lille ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Brezilyalı stoperin güncel piyasa değeri ise 8 milyon euro.

İrfan Can Kahveci için karar verildi

Milliyet'te yer alan habere göre; Maximin’in performansı istenilen seviyeye ulaşmazken Mourinho’nun oyuncuyu kulübeye çekeceği, Dusan Tadic’e sol kanatta şans vereceği, sağda ise İrfan Can Kahveci’ye forma vereceği bildirildi. Sarı-lacivertli takımın teknik patronunun geçen sezon kariyer sezonunu yaşayan milli futbolcuya çok güvendiği ifade edildi.

YENİ SÖZLEŞME

Öte yandan sezon sonunda sözleşme sonra erecek olacak İrfan Can Kahveci'nin akıbetinin ne olacağı merak ediliyordu. Sarı-lacivertlilerin oyuncu ile yeniden masaya oturması sözleşme uzatması bekleniyor.

Haberin Devamı
Kartal'a Alex Telles önerisi

Beşiktaş yönetimi, Vincent Aboubakar ve Daniel Amartey’le yollarını ayırmak için görüşmelerini sürdürüyor. Bu konuda iki oyuncunun menaceri Pini Zahavi’yle görüşmelerini sürdüren Kara Kartal’a, ünlü temsilciden sürpriz bir öneri geldi.

AL NASSR'DAN AYRILDI

Zahavi, Al Nassr’ın sözleşmesini feshettiği Alex Telles’i Siyah-Beyazlılar’a önerdi. İsrailli menacer, Beşiktaş’ın sol bek aradığını bildiğini, Alex Telles’in Türkiye’ye dönmek istediğini söyledi. Beşiktaş Yönetimi’nin bu talebe nasıl yanıt vereceği şimdiden merak konusu.

Mario Rui sürprizi

Beşiktaş, Napoli’nin 33 yaşındaki yıldızı Mario Rui’yi transfer etmek için harekete geçti. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Kara Kartal, Suudi Arabistan’dan da teklifler alan tecrübeli oyuncunun transferini kısa sürede sonuçlandırmayı planlıyor.

TEKLİFE SICAK BAKIYOR

2018 yılından beri Napoli’de top koşturan Rui, özellikle hücuma verdiği destekle adından söz ettiriyor. Kariyerinde Benfica, Roma, Empoli, Spezia ve Parma gibi takımların da formasını giyen tecrübeli oyuncunun da Beşiktaş’ın teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Napoli’nin oyuncuyu gözden çıkardığı ve Beşiktaş’a zorluk çıkarmayacağı da bildirildi. Geçen sezon Napoli formasıyla 28 maça çıkan Mario Rui, 4 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe'den Ben Chilwell hamlesi

Trendyol Süper Lig'de millî maç arasına maç fazlasıyla lider giren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor... İngiltere Premier Lig’de transferin bitmesi, önemli şansların doğmasına neden oldu. Bunların başında Ben Chilwell geliyor. Fenerbahçe, Chelsea’de menajer Enzo Maresca’nın kadro dışı bıraktığı İngiliz sol bekin durumunu yakından takip ediyordu.

UNITED'A TEKLİF EDİLDİ AMA...

Tecrübeli oyuncunun önceliği ülkesinde kalmaktı. Maviler, transfer döneminin son anlarında Sterling’i Arsenal’e, Chalobah’ı Crystal Palace’a, Lukaku’yu Napoli’ye ve Kepa’yı Bournemouth’a göndermeyi başardı. Chilwell de Manchester United’a teklif edilse de olumlu yanıt gelmedi. Böylece yıldız sol bek elde kaldı.

İKNA ÇABALARI SÜRÜYOR

Sarı-Lacivertliler, ‘fırsat transferi’ni bitirmek için hemen harekete geçti. Bu sezonki tüm transferlerde olduğu gibi oyuncuyla Jose Mourinho’nun temas kurup planlarını anlattığı kaydedildi. Yönetim ise Ben Chilwell’i sezon sonuna kadar kiralamak için Chelsea’nin kapısını çaldı. İngiliz ekibi, oyuncunun maaşının büyük bölümünü de karşılamak üzere her türlü kolaylığı sağlamaya hazır. 27 yaşındaki sol beki ikna etmek için yoğun çaba harcanıyor. Yönetim, transferi iki gün içinde bitirip yıldız futbolcuyu Avrupa Ligi kadrosuna yetiştirmek istiyor.

Haberin Devamı
Adrien Rabiot, AC Milan'ı reddetti! Galatasaray'a doğru...

Victor Osimhen transferiyle büyük bir sükse yapan Galatasaray'da sıra Adrien Rabiot'da... 

BONSERVİSİ ELİNDE

Juventus ile sözleşme imzalamayan Fransız orta saha oyuncusu, serbest kaldı. Galatasaray'ın kadroda görmek istediği 29 yaşındaki futbolcu, La Gazzetta dello Sport'un haberine göre İtalya Serie A devi AC Milan'ın teklifini reddetti. Rabiot'nun Galatasaray'a yakın olduğu gelen bilgiler arasında.

YORUM YAZ