Beşiktaş'ın yeni transferi Joao Mario İstanbul'a geldi!

Beşiktaş, Portekizli 10 numara Joao Mario'nun transferi için Benfica ile anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlı kulüp, yeni transferi Portekizli yıldız Joao Mario'yu İstanbul'a getirdi.

Bu sezon Süper Lig’de şampiyonluk ve Avrupa’da başarı hedefleyen Beşiktaş, transferin son gününe kadar transferde ayağını gazdan çekmiyor. Kara Kartal, Benfica’nın yıldızlarından Joao Mario’yu kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

İSTANBUL' A GELDİ

Portekizli milli futbolcu Joao Mario, Türk Hava Yolları (THY) ait uçakla saat 17.25’de Lizbon’dan İstanbul’a geldi. Beşiktaş’ın yeni transferi 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu pasaport kontrolünün ardından İstanbul Havalimanı’ndan ayrıldı. Tecrübeli futbolcu taraftarların fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmedi. Beşiktaş’ın yeni transferi Joao Mario sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atacak.

Beşiktaş'ın geçtiği bilgilendirme şu şekildeydi;

Profesyonel futbolcu João Mário, kulübümüzle transfer görüşmelerinde bulunmak üzere İstanbul'a geliyor. Mário’yu taşıyan uçak, bugün saat 17.50’de İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde olacaktır. Bilgilerinize.

Beşiktaşın yeni transferi Joao Mario İstanbula geldi

Geçen sezon 51 maça çıktı

Haberin Devamı

Piyasa değeri yaklaşık 4 milyon Euro civarında gösterilen tecrübeli futbolcu, orta alanda her iki kanatta da ve merkezde hücuma dönük oynayabiliyor. Geçen sezon Benfica adına 45’i ilk 11 olmak üzere toplamda 51 karşılaşmaya çıkan Portekizli futbolcu, rakip fileleri 9 kez havalandırırken, 4 de asist yapmıştı. Mario bu sezon ise şu ana kadar takımı adına ligde iki kez forma giydi. Milli formayla da Avrupa Futbol Şampiyonası ve UEFA Uluslar Ligi şampiyonlukları yaşayan deneyimli futbolcu, ülkesi adına 56 maçta oynadı ve 2 kez gol sevinci yaşadı.

Avrupa kadrosuna eklenecek

Süper Lig’de yaz transfer sezonu 13 Eylül tarihinde sona erecek. Ancak Beşiktaş, Avrupa Ligi’nde mücadele edecek kadrosunu UEFA’ya 4 Eylül 2024’ü 5 Eylül 2024’e bağlayan gece saat 01:00’e kadar teslim etmek zorunda.

 

Feyyaz Uçar'dan transfer açıklaması: Arzumuz var!
YORUM YAZ