Trabzonspor'da ayrılık! Uğurcan Çakır'ın yeni adresi belli oldu

Trendyol Süper Lig'de sezonu 3. sırada tamamlayan ve Avrupa kupalarına gitmeye hak kazanan Trabzonspor'da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor... Kadrosunu güçlendirmek adına kolları sıvayan yönetim, takımın kaptanı milli kaleci Uğurcan Çakır'a yapılacak teklifi değerlendirme kararı aldı. İşte Uğurcan Çakır'a talip olan sürpriz takım ve beklenen bonservis bedeli...

Trabzonspor'da ayrılık! Uğurcan Çakır'ın yeni adresi belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'ne 2. ön eleme turundan katılma hakkı kazanan Trabzonspor'un kura çekiminde seri başı olması kesinleşti.

Haberin Devamı

Avrupa'da ilk karşılaşmasına 25 Temmuz'da çıkacak olan Fırtına, 1 Temmuz'da Macaristan'da yurt dışı kampı ile sezona hazırlanacak. Yeni sezon için güçlü bir kadro kurmak isteyen bordo-mavili yönetim, transferler için yoğun mesai harcıyor.

AVCI'NIN 1 NUMARALI HEDEFİ

TRABZONSPOR GOLCÜ TRANSFERİNDE SONA YAKLAŞTI

Trabzonspor, listesinde bulunan Roman Yaremchuk'u renklerine bağlama konusunda önemli mesafe kat etti. Club Brugge yetkilileriyle büyük ölçüde anlaşan bordo- mavililer, transfere son şeklini vermeye çalışıyor. Bonservisiyle alınmak istenen 28 yaşındaki Ukraynalı golcünün, teklife sıcak baktığı ancak henüz imzaların atılması için tüm şartların oluşmadığı ifade edildi. Fırtına, diğer yandan da alternatif isim olarak Hollandalı yıldız oyuncu Wout Weghorst'u gündemine aldı.

Haberin Devamı

Trabzonsporda ayrılık Uğurcan Çakırın yeni adresi belli oldu

Trabzonspor'da aynı zamanda takımdaki yıldızlara teklifler gelmeye başladı. Bordo-mavili takımda bu sezon gösterdiği performansla eleştiriler alan Uğurcan Çakır'ın transferi gündeme geldi...

UĞURCAN ÇAKIR'IN YENİ ADRESİ BELLİ OLUYOR

Uzun süredir Arap kulüplerinin radarında olan milli kaleci Uğurcan Çakır için ilk somut hamleyi Suudi Arabistan ekibi Al Ettifak yaptı. Berat Özdemir'i de kadrosunda bulunduran Al Ettifak'ın, yakın zamanda Trabzonspor'a resmi teklif sunması bekleniyor.

Trabzonsporda ayrılık Uğurcan Çakırın yeni adresi belli oldu

YÖNETİM 10 MİLYON EURO TALEP EDİYOR

Trabzonspor yönetiminin başarılı file bekçisine izin vermek için en az 10 milyon Euro bonservis talep edeceği öğrenildi. Uğurcan için maaş olarak 4 milyon Euro civarında bir ücreti gözden çıkartan Suudi Arabistan ekibinin, önereceği bonservis bedeli merak konusu. Daha önce hedefini Avrupa olarak belirleyen ancak yüksek maaş teklifi sonrası kafası karışan Uğurcan'ın, Arabistan opsiyonuna sıcak baktığı öğrenildi.

TALİSCA GERİ DÖNÜYOR

YORUM YAZ