Trabzonspor'da Wout Weghorst bombası! Abdullah Avcı’nın 1 numaralı santrfor hedefi

Onuachu için yaptığı tekliflere bir türlü olumlu geri dönüş alamayan Bordo-Mavili yönetim, Roman Yaremchuk’u bitirme noktasına getirirken; Wout Weghorst konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor...

Trabzonspor'da Wout Weghorst bombası! Abdullah Avcı’nın 1 numaralı santrfor hedefi

Fırtına dört koldan transfer çalışmalarını sürdürüyor... En kritik bölgelerin başında da forvet geliyor. Paul Onuachu’nun kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından Southampton’a birkaç kez teklifini ileten ancak olumlu geri dönüş alamayan BordoMavililer, Abdullah Avcı’nın listesindeki Roman Yaremchuk ile yaptığı görüşmelerde önemli mesafe katetmiş hatta bu transferi bitirme noktasına getirmişti. Ancak Wout Weghorst konusunda yaşanan sıcak gelişmeler, süreci etkilemiş gözüküyor.

Haberin Devamı

OCAK AYINDA İSTEMİŞTİ

Ara transferde Avcı’nın çok istediği hatta bizzat görüntülü görüşme yaparak ikna etmeye çalıştığı Hollandalı yıldız, 6 ay önce Türkiye opsiyonuna sıcak bakmıyordu. Fakat oyuncu tarafının bu kez kapıyı aralık bıraktığı ve Trabzonspor’un da temaslara başladığı öğrenildi. Abdullah hocanın 1 numaralı santrfor hedefi olan Weghorst konusunda yapılan görüşmelerden çıkacak sonuca göre forvet işi netlik kazanacak. Şimdilik Yaremchuk transferini bekleten Karadeniz ekibi, kısa zamanda net kararını verecek.

Trabzonsporda Wout Weghorst bombası Abdullah Avcı’nın 1 numaralı santrfor hedefi

TEKLİFLERE GÖRE BAKACAK

Geçtiğimiz sezonu Hoffenheim’da kiralık olarak geçiren 31 yaşındaki yıldız, Bundesliga’da çıktığı 28 maçta 7 kez ağları havalandırmış, 3 de asist yapmıştı. Bonservisi Burnley’de bulunan ancak Premier Lig’den düşen İngiliz ekibinde kesinlikle devam etmek istemeyen Weghorst’un 1 yıl kontratı kaldı. Trabzonspor Yönetimi, oyuncuyu ikna etmesi durumunda vakit kaybetmeden bonservis pazarlıklarına başlayacak. Daha önce Beşiktaş forması giyen 1.97’lik santrforun, başka kulüplerle de temasta olduğu ve tüm teklifleri gördükten sonra karar vereceği öğrenildi.

Haberin Devamı

ENİS BARDHİ’YE TORİNO TALİP

Geride bıraktığımız sezon Trabzonspor’un en istikrarlı isimlerinden biri olan Enis Bardhi, özellikle Bakasetas ve Abdülkadir Ömür’ün takımdan ayrıldığı ikinci yarıda düzenli forma giymişti. Kuzey Makedonyalı yıldıza, Torino’nun ilgisi var. İtalyan ekibi, 28 yaşındaki yıldız için Trabzonspor’a resmi teklif sunabilir. 1 yıl daha kontratı bulunan Bardhi, Süper Lig’de bu sezon çıktığı 35 maçta 7 gol atarken, 4 de asist yaptı.

Trabzonsporda Wout Weghorst bombası Abdullah Avcı’nın 1 numaralı santrfor hedefi

EFKAN BEKİROĞLU GELMEYE HAZIR

Ankaragücü küme düşmesine rağmen performansıyla fark yaratan isimlerin başında Efkan Bekiroğlu gelmişti. Trabzonspor’un yerli rotasyonunda kadrosuna katmak istediği Efkan’ın kontratında çıkış maddesinin bulunduğu ve uygun bir bedelle kulüplerin anlaşabileceği öğrenildi. Süper Lig’de 30 maçta 9 gol, 6 asistlik skor katkısı gösteren 28 yaşındaki orta saha hem 8 numara hem de 10 numara pozisyonunda forma giyiyor. Efkan gelmeye hazır ve kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

Haberin Devamı

STOPERE YENİ İSİM: MCKENNA SAVİC

Gigot ve Kipre’nin ardından Trabzonspor’un gündemine bir stoper daha girdi: Scott McKenna... Nottingham Forest ile kontratı biten ve boşa çıkan 27 yaşındaki İskoç stoper, geçen sezon Kopenhag’da kiralık forma giydi. Başarılı sol stoperin piyasa değeri 10 milyon Euro olarak gösteriliyor. 1.89 boyundaki milli oyuncu için top Abdullah Avcı’da. Tecrübeli çalıştırıcının onay vermesi halinde yönetimin temaslara başlayacağı öğrenildi. Avcı, savunmanın merkezine direkt katkı sağlayacak kaliteli 2 isim istiyor. Ancak yabancı kontenjanının dolu olması ve özellikle stoper bölgesindeki şişkinlik, Trabzonspor’un işini zorlaştırıyor. Fırtına, hem Denswil hem de Fernandez’in sözleşmelerinden çıkmayı hedefliyor.

Trabzonsporda Wout Weghorst bombası Abdullah Avcı’nın 1 numaralı santrfor hedefi

YORUM YAZ