Ve Transferde bomba patlıyor! Talisca yeniden Süper Lig'e | İstanbul devine imza

Transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de mutlu sona erişen Galatasaray, sessiz sedasız transfer çalışmalarını sürdürüyor. 99 puanla ligi 2. bitiren Fenerbahçe ise Jose Mourinho heyecanı yaşarken, bomba isimleri bitirmek için devrede. İşte Süper Lig'de günün bomba transfer iddiaları

Ve Transferde bomba patlıyor! Talisca yeniden Süper Lig'e | İstanbul devine imza
AL NASSR'DAN İYİ HABER

Transferde adı Fenerbahçe ile anılan Sadio Mane'nin Al Nassr ile yollarını ayırması bekleniyor. Senegalli yıldızın Cristiano Ronaldo'ya uyum göstermek noktasında sıkıntı yaşadığı ve bu nedenle takımdan gönderilmesine sıcak bakıldığı ifade edildi.

Geçtiğimiz sezon Al Nassr ile çıktığı 49 resmi maçta 19 gol, 11 asistlik skor katkısı sağlayan Sadio Mane'nin ismi takım arkadaşı Anderson Talisca gibi Fenerbahçe ile anılıyor.

BEŞİKTAŞ'TAN DEV TRANSFER!

Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Vedat Muriqi ile ilgilendiği öne sürüldü.

Takımın başına Giovanni van Bronckhorst'u getiren Beşiktaş transfer çalışmalarına hız verdi.

Defence Central'de yer alan habere göre; Siyah-beyazlı ekip, bir dönem Fenerbahçe'de oynayan La Liga ekibi Mallorca'nın golcü ismi Vedat Muriqi'i transfer etmeyi istiyor.

Haberde, Beşiktaş'ın ilk etapta transferi bonservis ödeyerek bitirmeyi hedeflediği belirtilirken, kiralama seçeneğine de gidilebileceği aktarıldı.

Ayrıca 30 yaşındaki yıldız Vedat Muriqi'in de Türkiye'ye dönmeye sıcak bakabileceği dile getirildi.

OKAN BURUK'TAN BATSHUAYI AÇIKLAMASI

Galatasaray ile görüştüğü iddia edilen Fenerbahçe'nin golcüsü Michy Batshuayi için, teknik direktör Okan Buruk'tan açıklama geldi. Buruk; 'Michy Batshuayi ile ilgili bir düşüncemiz yok. Kendisiyle ilgilenmiyoruz.' dedi...

Haberin Devamı
FENERBAHÇE'YE MANE VE TALİSCA MÜJDESİ

Fenerbahçe'de transfer listesinin üst sıralarında Al Nassr'dan Sadio Mane ve Anderson Talisca bulunuyor. Sportif direktör olarak Hierro ile anlaşan Suudi Arabistan ekibi, takımı da yenilemeyi düşünüyor. Buna göre Hierro; Mane, Talisca, Laporte, Telles ve Fofana'yı takımda düşünmüyor. Talisca ve Mane'nin de Fenerbahçe'nin başına Jose Mourinho'nun geçmesinin ardından transfere sıcak baktıkları öğrenildi.

Özellikle Talisca'nın yeniden Süper Lig'e geri dönmeye sıcak bakması, transferde heyecanlı günlerin yaklaştığının göstergesi...

JOSE İKNA TURUNDA

Süper Lig'de sezonu 99 puanla 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Jose Mourinho'nun takımın başına geçmesinin ardından zaman kaybetmeden çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'nin adı Robert Lewandowski ile anılıyordu.

MOURINHO'DAN İKNA TURLARI
İspanyol basını, Fenerbahçe'nin başına geçen Jose Mourinho'nun Lewandowski'yi ikna etmeye çalıştığını yazdı. Haberde; "Mourinho, Polonyalı oyuncuyu kendi projesine ikna etmeye çalışıyor" ifadeleri kullanıldı.

SEZON PERFORMANSI
Robert Lewandowski, bu sezon Barcelona formasıyla 49 maça çıktı. Polonyalı santrfor, 26 gol ve 9 asistlik bir performans sergiledi.

DURSUN ÖZBEK'TEN TALİMAT: BİTİRİN

Lucas Torreira'nın yanına nokta atışı bir takviye planlayan Galatasaray, İspanyol devi Barcelona'da forma giyen İlkay Gündoğan'ın peşine düştü. Transferi bitirmeye kararlı olan başkan Dursun Özbek, kurmaylarına talimat verdi. Gelecek sezon rüya gibi bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'da en önemli mevki orta saha olarak gözüküyor. Sarı-kırmızılılar, bu bölge için dünyaca ünlü yıldızlarla görüşüyor. Fakat Başkan Dursun Özbek'in gönlünde yatan tek isim var. Özbek'in hayallerini süsleyen oyuncu İlkay Gündoğan'dan başkası değil... Geçen sezon da nabız yoklanan fakat Manchester City'den Barcelona'ya transfer olan 33 yaşındaki yıldızı bu kez kadroya katmak isteyen Özbek, kurmaylarıyla yaptığı görüşmede bu transferle ilgili talimat verdi. Süper Lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'nde başarı için iddialı olmak istediklerini aktaran Özbek, "İlkay Gündoğan'ı bitirin" ifadelerini kullandı. Transfer komitesiyle bir araya gelen Özbek, "Ne gerekiyorsa yapın. İlkay'ı bu takımda istiyorum" mesajını verdi.. Toplantıdaki bu ifadeler sonrası sarı- kırmızılı ekibin transfer komitesi, 33 yaşındaki yıldız için tüm şartları zorlayacak. İlkay Gündoğan Galatasaray ile ilgili yaptığı açıklamada, "Annem hariç tüm aile Galatasaray taraftarıydı. Annem Fenerbahçe taraftarıydı ve bu nedenle evde zor zamanlar geçirdi. Galatasaray nevresimlerim de vardı." bilgisini paylaştı. Galatasaraylı kimliğiyle bilinen ve bunu her fırsatta dile getiren İlkay'ın sözleşmesi 2025'te sona eriyor. Yıldız orta saha, EURO 2024'te Almanya'nın kaptanı olacak.

Haberin Devamı
QARABAĞ'NIN YILDIZI BEŞİKTAŞ'A GİDİYOR

Beşiktaş, Qarabağ'ın yıldız ismi Leandro Andrade için transfer görüşmelerine başladı. Avrupa basınından Beşiktaş'ın transfer listesindeki oyunculara dair haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak Portekiz'in prestijli gazetelerinden A Bola'ya göre Siyah-Beyazlılar, Qarabağ forması giyen Leandro Andrade için transfer görüşmelerine başladı. Leandro Andrade'nin sözleşmesinde 4 milyon euroluk serbest kalma maddesi yer aldığı belirtilirken, Azeri ekibiyle görüşmelerin sürdüğü aktarıldı.

SEZON PERFORMANSI
Sağ kanatta oynayan başarılı oyuncu, bu sezon toplam 55 maçta 13 gol, 18 asistlik performans sergiledi.

BATSHUAYI İÇİN SÜRPRİZ İDDİA

Gelecek sezon 6. yıldıza kavuşmak isteyen Galatasaray, golcü rotasyonunu güçlendirmek istiyor. Sarı-kırmızılılarda flaş bir gelişme yaşanıyor. Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'nin menajeri, oyuncusunu sarı-kırmızılı takıma teklif etti..

ALİ KOÇ AÇIKLAMIŞTI
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç geçtiğimiz günlerde, 'Szymanski'de serbest kalma bedeli yok. Batshuayi'den çok memnunuz, kontratı bitti, opsiyonu yok. Çok seviliyor, çok pozitif bir karakter. Hoca sıcak bakıyor Batshuayi'ye. Görüşmeler devam ediyor. Türkiye'den başka kulüpler de bakıyor.' demişti.

YORUM YAZ