Trabzonspor, yıldız oyuncunun transferini bitirdi! Şimdi gözler golcü hamlesinde

Transfer çalışmalarına son hız devam eden Trabzonspor, mutlu sona ulaştı. Yıldız futbolcu ile söz kesen Karadeniz ekibi, şimdi gözünü golcü hamlesine dikti.

Trabzonspor, yıldız oyuncunun transferini bitirdi! Şimdi gözler golcü hamlesinde

On numara için girişimlerine devam eden Trabzonspor Yönetimi, sürpriz bir ismi listesine eklemişti. Belçika Ligi ekiplerinden Gent’in formasını giyen Hyun-seok Hong ile ilgilenen Fırtına, kulübüyle her konuda anlaşmıştı.

Haberin Devamı

Güney Koreli on numara da Bordo-Mavili formayı giymek istiyor. Bu doğrultuda 25 yaşındaki oyuncu, transferle ilgili flaş bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj veren Hong, “Oraya gitmek istiyorum çünkü bu benim arzum. Ancak menajerim gitmemem gerektiğini söyledi” ifadelerini kullandı.

7 MAÇTA 5 GOLE KATKI

Genç oyuncunun transferiyle ilgili olarak kısa süre içerisinde somut adımların atılması planlanıyor. Bu sezona flaş bir başlangıç yapan Hong, şimdiye kadar 7 maça çıktı. Hong, söz konusu karşılaşmalarda 2 kez rakip fileleri havalandırırken, 3 de gol pası verdi. Gent ise oyuncuyu 1 sene önce LASK Linz’den 1.5 milyon Euro karşılığında renklerine bağlamıştı.

Trabzonspor, yıldız oyuncunun transferini bitirdi Şimdi gözler golcü hamlesinde

PAUL ONUACHU’DA SICAK GELİŞME

Haberin Devamı

Geçen sezon Trabzonspor forması altında müthiş bir performans sergileyen Paul Onuachu, kiralık sözleşmesinin bitmesiyle Southampton’a geri döndü. İngiliz ekibinin kadrosunda yer almayan yıldız forvet, çalışmalarını ise takımdan ayrı olarak gerçekleştiriyor. Daha önce de Onuachu için devreye giren Fırtına, bir kez daha şartları zorlamaya hazırlanıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı da 30 yaşındaki futbolcuyu, yeniden kadrosunda görmeyi çok istiyor.

GELMEK İSTİYOR

Gelen haberlere göre Karadeniz ekibi, transfer dönemi bitmeden bir forvet daha alacak. Şu an ise listenin ilk sırasında Onuachu yer alıyor. Bu doğrultuda deneyimli oyuncu için yeniden girişimlerin başlaması bekleniyor. Onuachu’nun da Bordo-Mavili formayı giymeye sıcak baktığı bildirildi.

Trabzonspor, yıldız oyuncunun transferini bitirdi Şimdi gözler golcü hamlesinde

MİSLAV ORSİC’E ZAGREB TALİP

Geçen sezon sakatlıklarla boğuşan, bu sezon ise forma şansı bulmakta zorlanan Mislav Orsic’in, takımdan gönderileceği konuşuluyordu. Hırvat futbolcunun ülkesinin basınında yer alan haberlere göre, yıldız ismi eski takımı Dinamo Zagreb istiyor. Bordo-Mavililer ise bir senelik kontratı kalan 31 yaşındaki oyuncuyu göndermeye sıcak bakıyor.

Ronaldo'dan arkadaşlarına şok tepki! 'Uyuyorsunuz'

ABDULLAH AVCI’YA FLAŞ GÖNDERME

Trabzonspor’un golcüsü Enis Destan’ın annesi oğlu hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Gül Destan, “Oğlumla uğraşmayın, sonra sizinle de uğraşırlar” dedi. Gül Destan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Avcı’ya seslenerek şu ifadeleri kullandı: “Sayın hocam, buradan sesleniyorum, oğlum Enis ile aranızda ne sorun var? Enis oynamak istiyor, siz son 5 veya 10 dakika süre veriyorsunuz. O yetmiyor bir de ters konuşuyorsunuz. Takım kaç haftadır yeniliyor. Enis son derece üzgün, bir de siz üzerine gidiyorsunuz, neden? Enis’in kılına zarar gelirse dünyayı dar ederim, bunu herkes bilsin!”

YORUM YAZ