Galatasaray'da Zaha ve Kerem Aktürkoğlu'nun durumu netleşti! Karar verildi...

Galatasaray'da takımdan ayrılması beklenen isimler konusunda hareketli bir dönem yaşanıyor. Wilfried Zaha konusunda kulüp net bir şekilde kararını verirken Kerem Aktürkoğlu konusunda da oyuncunun tercihiyle yeni gelişmeler dikkat çekiyor.

Galatasaray'da Zaha ve Kerem Aktürkoğlu'nun durumu netleşti! Karar verildi...

Galatasaray, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar'da kadroya katılacak isimler kadar ayrılması gündemdeki oyuncuların durumu da merak ediliyor.

Haberin Devamı

OKAN BURUK'TAN SON DURUMA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2-1 kazanılan Konyaspor maçının ardından takımdan ayrılması gündemdeki isimler hakkında açıklamalarda bulunurken yeni transferler adına limit açma gerekliliklerine de dikkat çekmişti.

Yaptığı açıklamada deneyimli çalıştırıcı, "Bir oyuncu bizden ayrılana kadar bizim oyuncumuz. Yani bunu hep söylüyorum. Kerem'le bugün maça başlıyorsam demek ki Kerem'in burada olmasını ve onun devam etmesini istiyorum. O da bunu sahadaki performansıyla destekliyor. Burada bazen tabii ki oyuncuların farklı hedefleri olabilir. Kerem'in hep Avrupa hedefi vardı. Onun üzerinden konuşuyordu. Bu hedefler doğrultusunda bazen görüşmeler oluyor, farklı şeyler oluyor; ama ben oyuncularımı hep kullanmaktan yanayım. Dün aynı şeyi Zaha’ya söyledim. Sen bizim oyuncumuzsun. Geçen sene bize önemli bir destek verdin.Senin burada olman bizi hiçbir şekilde rahatsız etmez. İstiyorsan seni Konya'ya getireyim diye ona söyledim; ama transfer sürecinde olduğu için buraya gelmek istemedi. Bu konuyla ilgili de mesajlaştık. Döndükten sonra yine o takımımızın bir parçası olacak; çünkü dediğim gibi oyuncularımız buradan ayrılana kadar bizim oyuncumuz. Kalırsa da tabii ki yani çok önemli oyuncu. Çok değerli oyuncular. Onları da çok etkili bir şekilde geçen sene nasıl kullandıysak yine kullanacağız. Çok beğendiğimiz, istediğimiz oyuncular… O bu süreçte bazen talep oluyor, bazen sizin düşünceleriniz oluyor. Finansal anlamda tabii ki bizim transfer yapmamız için limit açmamız gerekiyor. Şu anda bununla ilgili bir limitimiz yok. Bu limiti açtıktan sonra tabii ki yeni transferler düşünebiliriz. Şampiyonlar Ligi de bu limiti açmanın bir yolu. Oraya inşallah girersek bu anlamda da, yine transfer anlamında takım güçlendirmek anlamında yine takviyelerimiz olabilir; ama bu haftaki süreç şu anda böyleydi" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Zaha ve Kerem Aktürkoğlunun durumu netleşti Karar verildi...

WILFRIED ZAHA KESİN YOLCU

Sarı-Kırmızılılar’da gönderilecekler arasında yer alan Wilfried Zaha, geçtiğimiz günlerde Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil edilmişti. Yaşanan bu gelişme kafaları karıştırsa da Fildişili hücum oyuncusunun takımdan gönderilmesinin kesin olduğu öğrenildi. 31 yaşındaki oyuncu için gelecek olan tüm teklifler değerlendirme altına alınacak.

Haberin Devamı

Galatasarayda Zaha ve Kerem Aktürkoğlunun durumu netleşti Karar verildi...

KEREM'DEN SPARTAK MOSKOVA KARARI

Rusya Ligi ekiplerinden Spartak Moskova, Galatasaray forması giyen Kerem Aktürkoğlu’na talip olmuştu. Bu doğrultuda 25 yaşındaki kanat oyuncusu için 12 milyon Euro bonservis bedeli ve senelik bonuslarla birlikte 3.5 milyon Euro maaş önerisinde bulunulmuştu. Sarı-Kırmızılılar, yapılan bu öneriye sıcak bakarken, milli futbolcu ise kariyerini Rusya’da sürdürmek istemiyor.

Arda Güler yine klasını konuşturdu

AVRUPA'YI BEKLİYOR

Hal böyle olunca Kerem’in, Avrupa’dan gelecek diğer teklifleri dinleyeceği belirtildi. Genç futbolcu, eğer istediği kulüplerden teklif gelmez ise Sarı-Kırmızılı formayı giymeyi devam etmeyi hedefliyor. Bu konuda yönetim ve Kerem’in bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor.

 

Galatasarayda Zaha ve Kerem Aktürkoğlunun durumu netleşti Karar verildi...

YORUM YAZ