Beşiktaş'ta Cher Ndour'dan muhteşem asist! Sosyal medyayı salladı...

Beşiktaş'ın uzun uğraşlar sonucu 1 sezonluğuna PSG'den kiraladığı Cher Ndour, Siyah Beyazlı formayla ilk maçına Antalyaspor karşısında çıktı. 20 yaşındaki orta saha, Ernest Muçi'ye yaptığı şık asistle dikkatleri üzerine çekti, taraftarı mest etti.

Beşiktaş'ın PSG'den kiraladığı Cher Ndour, Siyah Beyazlı formayla ilk maçına taraftarı önünde çıktı. İtalyan futbolcu, karşılaşmanın 67. dakikasında Semih Kılıçsoy'un yerine oyuna dahil olurken 90+5. dakikada yaptığı muhteşem asistle adından söz ettirdi.

Haberin Devamı

 Ernest Muci'nin golünde başrolde

Tarzıyla Juventus ve Mancheser United formalarıyla bir döneme damga vuran Fransız yıldız Paul Pogba'ya benzetilen Ndour, Ernest Muci'nin golünde başroldeki isim olarak dikkat çekti.

Beşiktaşta Cher Ndourdan muhteşem asist Sosyal medyayı salladı...

Ayağının dışıyla muhteşem pas

Kendi yarı sahasında kontrol ettiği top sonrası ayağının dışıyla pasını yollayan İtalyan yıldız, savunma arkasına koşu yapan Muçi'nin kaleciyle karşı karşıya kalmasını sağladı. Muçi, net bir vuruş yapıp topu ağlara yollarken sahadan 4-2 galip ayrılan Beşiktaş, 2'de 2 yaparak haftayı lider kapattı. 20 yaşındaki İtalyan yıldızın bu asisti sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Beşiktaşlı taraftarlar, büyük beklenti içerisinde olduğu Cher Ndour'la ilgili övgü dolu tweetler atmayı ihmal etmedi.

Haberin Devamı

EN ERKEN LİG GOLÜ!

'Pogba’ya benzetilmek güzel bir şey'

Fransız yıldız Paul Pogba’ya benzetilmesiyle ilgili olarak geçtiğimiz günlerde konuşan Beşiktaş’ın genç yıldızı, “Pogba’ya benzetilmek güzel bir şey, çok büyük bir oyuncuydu. Buraya gelerek doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum." demiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

'Kulüp için elimden gelenin en iyisini yapacağım'

"Hocanın, başkanın, tüm kulübün bana olan güvenini hissediyorum. Her şey bana bağlı, çok gencim ve Beşiktaş genç oyuncuların değerini yükseltebilecek bir kulüp. Burada çok tecrübeli oyuncular var. Sözleşmem 1 yıllık olsa da kulüp için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Fiziksel olarak hazırım diyebilirim. Zaten PSG’de idmanlara katılıyordum, tabii ki yüzde 100 değilim. Takıma yeni geldim ama takıma yardımcı olabilmek için her zaman çok çalışan bir oyuncuyum” 

3 PUAN 4 GOLLE GELDİ!

YORUM YAZ