Beşiktaş - Antalyaspor maçında Immobile - Samudio düellosu!

Süper Lig'in ikinci haftasında Beşiktaş, sahasında Antalyaspor'u 4-2 mağlup etti. Karşılaşmanın özellikle ilk bölümüne damga vuran isimler, attıkları karşılıklı gollerle Ciro Immobile ve Braian Samudio oldu.

Süper Lig'in ikinci haftasında Beşiktaş, sahasında ağırladığı Antalyaspor'u 4-2 mağlup etti. Toplam 6 golün atıldığı mücadelenin ilk bölümü bir düello şeklinde geçerken öne çıkan isimler Beşiktaş'tan Ciro Immobile ve Antalyaspor'dan Braian Samudio oldu.

Haberin Devamı

ANTALYASPOR TARİHİNİN EN ERKEN LİG GOLÜ

Antalyaspor, henüz maçın ilk dakikasının içerisinde 23. saniyede Braian Samudio'nun attığı golle Beşiktaş deplasmanında üstünlüğü yakalamıştı. Çaykur Rizespor döneminin ardından Antalyaspor formasıyla Süper Lig'e dönen Samudio, ağlara gönderdiği topla takımının Süper Lig tarihindeki en erken golünü kaydetti.

Beşiktaş - Antalyaspor maçında Immobile - Samudio düellosu

IMMOBILE SAHNEDE!

Antalyaspor'un üstünlük sevinci, çok uzun sürmedi. Beşiktaş, taraftarının önündeki ilk maçına çıkan yeni golcüsü Ciro Immobile ile 13. dakikada skoru eşitledi. İtalyan golcü, 23. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak takımını öne geçirmeyi başardı ve ilk yarı da 2-1'lik Beşiktaş üstünlüğü ile sona erdi.

Beşiktaş - Antalyaspor maçında Immobile - Samudio düellosu

3 RESMİ MAÇ 4 GOL

Beşiktaş'ın Lazio'dan transferi Ciro Immobile, ilk resmi maçında Süper Kupa'da Galatasaray'a karşı 2 golle öne çıkmıştı. İtalyan yıldız, Süper Lig'de ilk haftayı boş geçse de Antalyaspor karşısında attığı 2 golle 3 resmi maç sonunda 4 gole ulaşmayı başardı.

Haberin Devamı

Beşiktaş - Antalyaspor maçında Immobile - Samudio düellosu

SAMUDIO İKİNCİ YARIYA DA GOLLE BAŞLADI

Henüz karşılaşmanın ilk dakikasında takımını öne geçirmiş olan Braian Samudio, ikinci yarının henüz erken dakikalarında bir kez daha sahnedeydi. Paraguaylı oyuncu, 51. dakikada attığı golle takımına zorlu deplasmanda 2-2'lik eşitliği getirdi.

Beşiktaş - Antalyaspor maçında Immobile - Samudio düellosu

ÜSTÜNLÜK YİNE UZUN SÜRMEDİ

Beşiktaş, Samudio'nun golüne yine erken bir cevap verdi ve 56. dakikada bu kez bir başka yıldızı Rafa Silva, topu ağlara göndererek yeniden takımın öne geçirdi. Immobile gibi o da sezona etkili bir başlangıç yaparken 3 resmi karşılaşmada 3 gole ulaştı. Siyah-Beyazlılar'da oyuna sonradan dahil olan Ernest Muci'nin 90+5. dakikadaki golü de 4-2 ile maçın skorunu belirledi. 

 

Beşiktaş - Antalyaspor maçında Immobile - Samudio düellosu

YORUM YAZ