Trabzonspor için Belçika'dan bomba iddia! İmza an meselesi...

Aylardır Muhammed Cham’ı kadrosuna katmaya çalışan Trabzonspor, oyuncuyla her konuda anlaşmasına rağmen kulübünü bir türlü ikna edememişti. Clermont’un bonservis talebiyle ilgili direncinin kırılmaya başladığı ve Bordo-Mavili yönetimin Avrupa maçına kadar bu transfere nokta koyacağı öğrenildi.

Trabzonspor için Belçika'dan bomba iddia! İmza an meselesi...

Trabzonspor’da bu hafta hareketli geçecek gibi duruyor... Şu ana kadar 6 yeni ismi takıma kazandıran, fakat sonrasında frene basan Bordo-Mavililer, Muhammed Cham transferini kısa zamanda sonuçlandırmayı hedefliyor. Aylar önce 23 yaşındaki Avusturyalı yıldızla anlaşmaya varan Trabzonspor, Clermont’a son olarak 5 milyon Euro bonservis bedeli önermişti.

Haberin Devamı

Fransız kulübü ise ısrarla 7.5 milyon Euro istiyordu. Cham’ın takımının kampına katılmaması ve Trabzonspor konusunda diretmesi nedeniyle Clermont’un inadının kırılmaya başladığı öğrenildi. Karadeniz ekibi, bu hafta yeniden Fransız temsilcisiyle görüşecek ve bu işi artık bitirecek.

Trabzonspor için Belçikadan bomba iddia İmza an meselesi...

HER YERDE OYNUYOR...

Orta alanın merkezinde 8 ve 10 numara pozisyonunda görev yapan Cham, kanatlarda da oynuyor. Geçen sezon Ligue 1’de çıktığı 33 maçta 8 gol atıp, 4 asist yapan yıldız futbolcu, etkili performansına rağmen takımının küme düşmesini engelleyememişti. Trabzonspor Yönetimi, 25 Temmuz’da oynanacak Avrupa Ligi 2. ön eleme maçına kadar Cham’ı kadroya katmayı hedefliyor.

BELÇİKA’DAN HONG İDDİASI

Fırtına’da Cham dışında listede farklı isimler de var. Eğer bu transferde sürpriz yaşanırsa, o adaylara rota çevrilecek. Gent forması giyen Hyun-seok Hong bu oyunculardan biri. Belçika ekibiyle 1 yıl kontratı kalan Güney Koreli 10 numara, aynı Cham gibi merkez orta saha ve kanatlarda da görev yapıyor. Piyasa değeri 9 milyon Euro olarak gösterilen Hong, geçen sezon 43 resmi maçta 7 gol, 8 asistlik skor katkısı gösterdi.

Haberin Devamı

Trabzonspor için Belçikadan bomba iddia İmza an meselesi...

ATTİLA SZALAİ’YE TALİP ÇIKTI

Trabzonspor’un transfer hedeflerinden Attila Szalai için Suudi Arabistan’dan bazı kulüplerin devreye girdiği belirtildi. Bordo-Mavililer, geçtiğimiz haftalarda oyuncuyla her konuda anlaşmış, Hoffenheim’la da kiralık kontrat konusunda el sıkışılmıştı. Fakat Alman kulübünde yaşanan başkan değişikliği sonrası kontrattaki satın alma maddesi için daha yüksek bir rakam talep edilmesi nedeniyle görüşmeler durma noktasına gelmişti.

MEUNİER’DE GERİ SAYIM

18 Temmuz’da Trabzonspor’la antrenmanlara başlayacak olan Thomas Meunier’in, transfer konusu da 4 gün içinde kesinleşecek. 20 Temmuz’a kadar kontratında serbest kalma maddesi bulunan Belçikalı yıldızla bazı Avrupa kulüpleri ilgileniyor. Ancak ciddi seviyede bir görüşmenin olmadığı öğrenildi. 20 Temmuz’dan sonra çıkış maddesi ortadan kalkacak olan Meunier’in Fırtına’da devam etmesi neredeyse kesinleşecek. Teknik direktör Abdullah Avcı da tecrübeli sağ bekin mutlaka takımda kalmasını istiyor.

YORUM YAZ