Trabzonspor'un 10 numarası Fransa'dan! Muhammed Cham imzaya geliyor

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, uzun süredir uğraş verdiği 10 numara transferini bitirdi. Karadeniz devi, Fransız ekibi Clermont ile Muhammed Cham'in transferi için anlaşma sağladı.

Trabzonspor'un 10 numarası Fransa'dan! Muhammed Cham imzaya geliyor

Nwakaeme, Lundstram, Barisic ve Draguş ile transfer sezonuna hızlı giren Trabzonspor, devamında Ozan Tufan ve Cihan Çanak hamleleriyle yerli rotasyonunu güçlendirmişti. Meunier’in yerine sağ beke Pedro Malheiro’yu getiren, stoperde ise Stefan Savic ile bombayı patlatan Karadeniz ekibi, Arseniy Batagov ve A Milli yıldız Okay Yokuşlu’nun ardından 11. transferini yaptı.

Haberin Devamı

CHAM'DA MUTLU SON

Orta saha arayışlarını sürdüren Trabzonspor Yönetimi, mutlu sona ulaştı. Bordo-Mavililer, bir süredir Fransa Ligue 2 ekiplerinden Clermont’ta görev yapan Muhammed Cham ile ilgileniyordu. Daha önce yapılan görüşmelerde 23 yaşındaki oyuncu ikna edilmişti. Ancak kulüp henüz net bir cevap vermemişti. Karadeniz ekibi, Fransız ekibini de ikna etti ve transferde mutlu sona ulaştı. Avusturyalı orta saha oyuncusunun bugün Trabzon’a gelerek kendisini Bordo-Mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza atacağı bildirildi.

Trabzonsporun 10 numarası Fransadan Muhammed Cham imzaya geliyor

Hem kanatta hem de 10 numara pozisyonunda görev yapan Cham, geride bıraktığımız sezon Ligue 1’de çıktığı 33 maçta 8 gol atıp, 4 asist yaptı.

HER YERDE OYNUYOR...

Orta alanın merkezinde 8 ve 10 numara pozisyonunda görev yapan Cham, kanatlarda da oynuyor. Geçen sezon Ligue 1’de çıktığı 33 maçta 8 gol atıp, 4 asist yapan yıldız futbolcu, etkili performansına rağmen takımının küme düşmesini engelleyememişti.

Haberin Devamı

TRANSFER ATEŞİNİ YAKTI

Trabzonspor'un transferin ilk gününden itibaren kadrosuna katmak istediği isimlerden biri olan Muhammed Cham, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Trabzon'un 61 numaralı plaka kodunu ekleyip transfer ateşini yaktı.

Trabzonsporun 10 numarası Fransadan Muhammed Cham imzaya geliyor


ST. GALLEN-TRABZONSPOR (ÖZET)

YORUM YAZ