Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması: Taraftara seslendi! 'Zaman değil, destek istiyorum'

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off Turu ilk maçında Trabzonspor, İsviçre deplasmanında St. Gallen ile golsüz berabere kaldı. Müsabakanın ardından transfer hakkında konuşan Abdullah Avcı, 'Zaman değil, destek istiyorum' diyerek taraftara seslendi.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off Turu ilk maçında İsviçre'de St. Gallen ile oynadığı maçtan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı. 

Haberin Devamı

Abdullah Avcı maçın ardından taraftara seslenirken, 'Zaman değil, sabır istiyorum' dedi ve şunları ekledi: 

"45+'ya kadar 6-7 tane pozisyonumuz vardı. Orsic 1 sene sonra bence çok iyi bir maç oynadı. Okay'ı sarı kart, Orsic'i fiziksel durumu sebebiyle oyundan aldık. Sonrasında oyun dengelendi, belki oyunu vermedik ama oyunda bir gerileme oldu. İlk 70 dakikadan mutluyum. Taraftarımızın yoğun desteğiyle oyunu domine eden ve maçı kazanmak isteyen bir kimlikle sahada olmak istiyoruz rövanş maçında.

Ozan - Edin bağlantısında çok olumsuz bir şey görmedim ama tekrar bakacağım. Dışarıdan bakınca zaman zaman iyi şeyler yaptılar. Mendy de uzun zamandır stoper oynuyordu, bugün 83 dakika iyi bir 8 numara oynadı. Mendy'nin değişikliği performans değişikliği değildi, ayağında hafif bir tutması vardı. Yeni bir takım oluyoruz, bu tekrarları yaptıkça ve 1-2 eksiğimiz geldiğinde çok daha iyi ve keyifli bir takım olacağız diye düşünüyorum."

Haberin Devamı

Son vuruşlar önemli işler, forvet de alacağız, 8-10 oynayan oyuncu da alacağız. Bugün yine gol atamadık ama gol beklentimiz fazla. Bence pozisyona girmek önemli olan, oyuncu kalitesi ve tekrarla üstüne koyacağız diye düşünüyorum.

"Başkan çalışıyordu, süreç 6 aydır devam ediyordu. Resmi olarak bitip bitmediğini bilmiyorum. Maç günü ben tamamen kapalı ve maça odaklı oluyorum. Umarım biter ama şu an net bir fikrim yok konuyla ilgili.

Trabzonsporda Abdullah Avcıdan transfer açıklaması: Taraftara seslendi Zaman değil, destek istiyorum

Bu oyun artık iki taraflı bir oyun. Özellikle takım savunması... Takım savunmasını sadece savunma olarak algılıyor bizim toplumumuz. Bu hücumdayken de nasıl pozisyon aldığınızla ilgili. Savunma iyi yaparsan hücumu iyi yapabiliyorsun. Yapamazsan bu seviyeler bu oyunu kaldırmıyor. Umarım bunu devamlı bir hale getiririz." 

YORUM YAZ