Süper Lig'in golcü yıldızı Trabzonspor'a önerildi! Dikkat çeken performans

Transfer çalışmalarına son hız devam eden Trabzonspor'a, geçen sezon Süper Lig'i sallayan yıldız futbolcu önerildi. İşte transfer haberinin detayları...

Süper Lig'in golcü yıldızı Trabzonspor'a önerildi! Dikkat çeken performans

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam ediyor. Süper Lig'in golü futbolcu, menajerler tarafından bordo-mavili ekine önerildi.

Haberin Devamı

TREZEGUET’DEN TRANSFER MESAJI

Fırtına’nın yıldızı Trezeguet, MBC kanalındaki Koor with Five adlı televizyon programına konuk oldu. El Ahly’ye geri dönmesi için yoğun mesajlar aldığını söyleyen Mısırlı futbolcu, “Körfez’den teklifler geldi. Bu deneyimi yaşamak istedim ancak oynadığım kulüpler bana hep sadık kaldı. Suudi Arabistan Ligi’nden de teklifler aldım ve bu opsiyona açığım. Yeni bir kulübe geçmezsem de Trabzonspor’dan memnunum” dedi. Trezeguet, 4 milyon Euro bonservisle geldiği Trabzonspor’da toplam 69 maçta 24 gol atıp, 16 asist yaptı.

Süper Ligin golcü yıldızı Trabzonspora önerildi Dikkat çeken performans

EFKAN BEKİROĞLU ZORA GİRDİ

Yerli rotasyonunu güçlendirmek adına gündeme gelen isimlerden biri olan Efkan Bekiroğlu konusunda Trabzonspor geri adım attı. 28 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Bordo-Mavili formayı giymeyi çok istese de, Başkent ekibi sözleşmesindeki 1.5 milyon Euro’luk serbest kalma bedelinin karşılanmasını talep ediyor. Trabzonspor Yönetimi ise bu rakamı çok yüksek buluyor. Ankaragücü cephesi takas formülüne sıcak bakarsa, transfer yeniden masaya yatırılacak.

Haberin Devamı

ERAY CÖMERT HABER BEKLİYOR

Valencia’nın 26 yaşındaki gurbetçi stoperi Eray Cömert için teknik direktör Abdullah Avcı olumlu rapor vermişti. Tecrübeli hoca, maliyetinin uygun olması halinde Eray’ı yerli stoper rotasyonunda değerlendirmek istiyor. Oyuncuyla kurulan temaslarda da önemli mesafe kat edildi. Ancak bu transfer, TFF’nin gurbetçi oyuncular için vereceği mavi kart kararına bağlı. Milli takım tercihini İsviçre’den yana kullanan başarılı savunmacı, mavi kart hakkı tanınması halinde kadroya katılabilir.

ADAM BUKSA TEKLİF EDİLDİ

Antalyaspor’da iyi bir sezon geçiren Adam Buksa, menajerler tarafından Trabzonspor’a önerildi. Süper Lig’de çıktığı 33 maçta 16 gol atan 27 yaşındaki Polonyalı pivot forvetin bonservisi Lens’te bulunuyor. Transfer yasağı bulunan Antalyaspor’un 4.5 milyon Euro’luk satın alma hakkı var ancak sözleşmedeki bu maddeyi kullanamayacaklar. Fransız kulübüyle 2027’ye kadar mukavelesi bulunan Buksa için Lens 2022’de 6 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti.

Haberin Devamı

Süper Ligin golcü yıldızı Trabzonspora önerildi Dikkat çeken performans

YORUM YAZ