Eljif Elmas'tan yıllar sonra gelen Galatasaray itirafı! Arda Güler vurgusu...

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen ve kariyerini RB Leipzig'de sürdüren Eljif Elmas açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu, yıllar sonra Galatasaray hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Eljif Elmas'tan yıllar sonra gelen Galatasaray itirafı! Arda Güler vurgusu...

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Eljif Elmas, sarı-lacivertli ekipteki günleri hakkında açıklamalarda bulundu. Kariyerini RB Leipzig'de sürdüren yıldız futbolcu, ülkesi basınına dikkat çeken Galatasaray itirafında bulundu.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'YE DEV BEDEL KAZANDIRMIŞTI

Eljif Elmas, Fenerbahçe'ye 16 milyon Euro bonservis geliri kazandırarak Napoli'ye imza atmıştı. Genç yıldızın sözleşmesinde belirli bonus maddelerinin yer aldığı belirtilmişti. Fenerbahçe'den KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı:

"Profesyonel Futbolcumuz Eljif Elmas'ın İtalyan Kulübü SSC Napoli'ye, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 16.000.000 EUR bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri her iki kulüp tarafından eşit oranda paylaşılacaktır. Transfer bedeline ilaveten, Futbolcunun performansına ve SSC Napoli kulübünün sportif sonuçlarına bağlı olarak SSC Napoli, Kulübümüze aşamalı olarak azami 1.500.000 EUR bonus bedeli ödeyecektir. Ayrıca, SSC Napoli tarafından Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde SSC Napoli tarafından elde edilecek transfer bedeline bağlı olarak Kulübümüzün azami 1.500.000 EUR bonus elde etme imkanı bulunmaktadır."

Haberin Devamı

Eljif Elmastan yıllar sonra gelen Galatasaray itirafı Arda Güler vurgusu...

SEZON PERFORMANSI

Eljif Elmas, formasını giydiği RB Leipzig'de 16 resmi maça çıktı. Genç oyuncu söz konusu müsabakalarda gol katkısı veremedi.

İŞTE ELJİF ELMAS'IN SÖZLERİ

Türkiye'deki atmosfere değinen Eljif Elmas, "Pek çok stadyumda oynadım ama hiç Türkiye'deki gibi hissetmedim, bu korkunç bir şey. Fenerbahçe'de oynadım, stadın enerjisi sizi öyle bir oynamaya itiyor ki... 'Yüzde 200' denilen şey tam olarak bu" dedi.

A Mili Takımımızın rakiplerini tanıyalım! Güçlü yanları, yıldız oyuncuları...

Galatasaray'a attığı golden sonra yaşadığı duyguları paylaşan Eljif Elmas, "Dürüst olmak gerekirse, maçtan iki hafta önce sadece Galatasaray'ı düşünüyordum, gol atmak istiyordum. Çocukken bile gol atmak isterdim ve bu benim için gerçek bir onurdu. Soyunma odasında söyleyecek özel bir şey yoktu çünkü skor 1-1'di. Ama daha önce gördüğüm tüm büyük yıldızlar takım arkadaşlarımdı. Örneğin çok yakın arkadaşım olan Mehmet Topal, Volkan Demirel, hepsini saymıyorum, gerçekten beni tebrik etmeye geldiler. Fenerbahçe'nin o zamanlar Kadıköy'de 20 yıldır kaybetmediğini söylediler. Golü ben attım, o yüzden kaybetmedik, bana söyledikleri buydu. Şimdi bana söyledikleri her şeyi söylememeliyim ama 'Eljif, senin golün bizi kurtardı' dediler" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

EURO 2024'te Arda Güler'in etki yapabileceğini dile getiren Eljif Elmas, Racin'e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bence EURO 2024'te sürpriz ve büyük etki yapabilecek isim Arda Güler."

Eljif Elmastan yıllar sonra gelen Galatasaray itirafı Arda Güler vurgusu...

YORUM YAZ