Zenit'ten Gedson Fernandes açıklaması! Transfer iddialarına olay cevap

Beşiktaş'ta forma giyen ve performansıyla dev takımları peşine takan Gedson Fernandes hakkında Rus temsilcisi Zenit'ten dikkat çeken bir açıklama geldi.

Zenit'ten Gedson Fernandes açıklaması! Transfer iddialarına olay cevap

Geçen sezonu Türkiye Kupası şampiyonluğu ile tamamlayan Beşiktaş'ta Gedson Fernandes gelişmesi gündeme bomba gibi düştü. Rus temsilcisi Zenit, yıldız futbolcu hakkında çıkan transfer haberine açıklık getirdi.

Haberin Devamı
A Mili Takımımızın rakiplerini tanıyalım! Güçlü yanları, yıldız oyuncuları...

3 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Gedson Fernandes'in Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Başarılı oyuncunun güncel piyasa değeri 15 milyon Euro.

Benfica altyapısında yetişen Gedson Fernandes daha sonra Tottenham, Galatasaray ve Rizespor'da kiralık olarak oynadı. Beşiktaş, Gedson Fernandes'i 2022-2023 sezonu başında 6 milyon Euro bedelle transfer etti.

Zenitten Gedson Fernandes açıklaması Transfer iddialarına olay cevap

SEZON PERFORMANSI

Portekizli yıldız, geride kalan sezonda Beşiktaş formasını 45 maçta giydi. 25 yaşındaki orta saha, bu maçlarda 3 gol sevinci yaşadı. Portekizli oyuncu, takım arkadaşlarına 6 asist yaptı.

ZENİT TAKIMINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Zenit Başkanı Alexander Medvedev, Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes'i transfer edeceklerini yönündeki iddiaları yalanladı.

Haberin Devamı

Alexander Medvedev, "Beşiktaş'tan Gedson Fernandes'i alacağımız yönündeki iddialar boş bir spekülasyondan ibaret." ifadelerini kullandı.

Zenitten Gedson Fernandes açıklaması Transfer iddialarına olay cevap

YORUM YAZ