Paul Onuachu harekatı! Pazarlıklar başladı

Trabzonspor'un yeniden kadrosuna katmak için mesai harcadığı Paul Onuachu için 15 milyon euro isteyen Southampton'ın inadı kırıldı. Bordo-Mavililer, Onuachu için girişimlerini sıklaştırdı.

Trabzonspor'un 2023-24 sezonu için 1.5 milyon euro karşılığında kiraladığı Paul Onuachu, Karadeniz devinde gösterdiği performansla büyük beğeni kazanmıştı. Paul Onuachu'nun bonservisini almak isteyen Trabzonspor, Southampton'ın 15 milyon euroluk talebine takılmıştı.

Haberin Devamı

İZİN ALMADAN GİTTİ

TRT Spor'un aktardığı habere göre Southampton'ın Onuachu konusunda inadı kırıldı. İngiliz ekibinin tavrının değişmesinde Nijeryalı golcünün Trabzonspor'da oynama isteğinin etkili olduğu vurgulandı. Southampton ile Paul Onuachu için pazarlık masasına oturan Bordo-Mavililerin; bonservisini alma, satın alma opsiyonlu kiralama ve Göztepe'ye oyuncu verme gibi birçok formülü gündeme getirdiği aktarıldı.

Paul Onuachu harekatı Pazarlıklar başladı

30 yaşındaki Onuachu, Afrika Uluslar Kupası ve sakatlığı nedeniyle Süper Lig'de 12 maç kaçırsa da çıktığı 21 müsabakada 15 gol, 4 asistlik skor katkısı vermişti. Southampton, Paul Onuachu'yu 2022-23 sezonunun ara transfer döneminde Genk'ten 18 milyon euro karşılığında renklerine bağlamıştı. Nijeryalı golcünün İngiliz ekibiyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

ESKİ G.SARAYLI İLE 2 YILLIK ANLAŞMA

YORUM YAZ