Fenerbahçeli eski yıldız Trabzonspor'a geliyor! Ozan Tufan'dan sonra bir bomba daha

Süper Lig devleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor transferde bombaları arka arkaya patlatıyor. Dev kulüpler bu transfer döneminde sürpriz hamlelere imza atıyor. Transfer döneminin açılmasıyla birlikte sürekli yeni gelişmeler yaşanıyor. Günün transfer iddialarını sizler için bir araya getirdik...

ADAM BUKSA BOMBASI

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kazandı. Forvet hattına takviyede bulunmayı hedefleyen siyah-beyazlıların, Polonyalı forvet Adam Buksa ile ilgilendiği öğrenildi. Sports Digitale'nin haberine göre Beşiktaş, bonservisi Lens'ta bulunan Adam Buksa için harekete geçti. 27 yaşındaki santrfor, geride kalan sezonda kiralık olarak Antalyaspor'da forma giydi.

SEZON PERFORMANSI

Adam Buksa, Antalyaspor formasıyla 35 maçta süre aldı. Polonyalı forvet bu müsabakalarda 16 gol ve 2 asist üretti.

Adam Buksa'nın Lens ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Fransız forvetin güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

SON ADAY MANGALA

Transferde '8' numara arayışını sürdüren Galatasaray, rotasını İngiltere Premier Lig'e çevirdi. Takvim'de yer alan habere göre sarı-kırmızılı kulüp, Nottingham Forest'ta forma giyen Orel Mangala'yı gündemine aldı.

MENAJERİYLE TEMAS KURULACAK

Aslan'ın, Mangala'nın menajeriyle kısa süre içinde temas kuracağı ve oyuncunun durumu hakkında bilgi alacağı belirtildi. İngiliz kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kongo asıllı Belçikalı oyuncunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro.

REUS SAVAŞI!

Alman basınından BILD'in haberine göre; Trabzonspor ve Galatasaray, Borussia Dortmund ile sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılacak olan Marco Reus ile ilgileniyor. Haberde, iki ekibin de oyuncunun son durumunu araştırdıkları belirtildi.

ARABİSTAN'DAN DA İLGİ VAR

Öte yandan Reus için Türkiye'nin yanı sıra Suudi Arabistan ekiplerinin de devrede olduğu ifade edildi. Geçtiğimiz sezon Borussia Dortmund formasıyla 42 resmi maça çıkan Marco Reus bu karşılaşmalarda 9 gol, 10 asistlik skor katkısı sağladı.

Haberin Devamı
OSAYI-SAMUEL'E PREMIER LİG KANCASI!

Fenerbahçe'nin sağ beki Bright Osayi-Samuel'e İngiltere Premier Lig kulüpleri talip oldu. Takvim'de yer alan habere göre Nijeryalı futbolcuyu, Southampton ve Wolverhampton kadrosuna katmak istiyor.

RANGERS DA DEVREDE

Öte yandan Osayi-Samuel için İskoçya Premier Lig kulübü Glasgow Rangers'ın da talip olduğu belirtildi. Üç kulübün de yakın zamanda transfer için somut bir girişim yapacağı gelen bilgiler arasında.

FENERBAHÇE'DEN ARDA GÜLER PLANI: LUKOVIC

Sarı lacivertli takım son senelerde yüksek bedellerle sattığı oyuncularla gündemde yer alıyor. Arda Güler, Eljif Elmas, Kim Min-jae gibi futbolculardan önemli gelirler elde edildi. Şu anda da en yakın isimlerden biri Ferdi Kadıoğlu. 1.4 milyon euroya gelen gurbetçi yıldızın 25 milyon euro civarında ücretle satılmasına kesin gözle bakılıyor.

Yeni forvet Lukovic

Takvim'in haberine göre gençlere yatırımını sürdürmek isteyen Fenerbahçe'de listeye giren isimlerden biri Milos Lukovic oldu. Bonservisi Strasbourg'da olan ve geçen sezonu ülkesi takımlarından IMT Belgrad'da geçiren 18 yaşındaki fovet için teknik heyet ve yönetim devreye girdi. 1.84 mete boyu ile de dikkat çeken golcü oyuncu için rekor bonservis dahi ödenebilir.

İlk olarak makul bir teklif yapmaya hazırlanan Kanarya, 18'lik futbolcu için görüşmelere en kısa zamanda başlayacak. Sırp oyuncunun güncel piyasa değeri 5 milyon Euro. Sözleşmesi 2028 yılında sona erecek.

 

GALATASARAY'DA BATSHUAYİ SONRASI BİR İMZA DAHA

Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Michy Batshuayi transferi ile gündeme gelen Aslan'ın Faslı futbolcu Aimen Moueffek'in transferinde imza aşamasına geldiği iddia edildi.

Galatasaray transferde imza aşamasında
Sabah'ta yer alan habere göre Galatasaray Faslı futbolcu Aimen Moueffek ile imza aşamasına geldi. Fransa'da St. Etienne ile sözleşmesi sona eren Moueffek çok yönlü perfromansı ile de dikkat çekiyor.

5 farklı mevkide forma giydi
Galatasaray'ın transferde imza aşamasına geldiği Faslı futbolcu Moueffek geçen sezon merkez orta saha, on numara, ön libero, sağ bek ve orta sahanın sağında olmak üzere 5 farklı mevkide ter döktü.

9 kulübün daha transfer listesinde
Haberde aktarılan bilgilere göre Galatasaray, Aimen Moueffek'in transferi için az miktarda bir imza parası da ödeyecek. İddialara göre Aslan dışında 9 farklı kulüp daha 23 yaşındaki futbolcunun peşinde.

Moueffek'in geçen sezonki performansı
Aimen Moueffek geçtiğimiz sezon St. Etienne için 38 maça çıkıp 2120 dakika sahada kaldı ve 4 gol, 2 asistlik skor katkısı verdi.

Haberin Devamı
ARDA TURAN'DAN SÜRPRİZ TRANSFER: EMRE AKBABA

Tarihinde ilk kez bu sezon Trendyol Süper Lig'de mücadele edecek olan Eyüpspor bir yıldız ismi daha kadrosuna kattı.

2 yıllık anlaşma sağlandı
Ajansspor'un haberine göre Eyüpspor, son olarak Adana Demirspor'da forma giyen Emre Akbaba ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Emre Akbaba'nın performansı ve kariyeri
Antalyaspor altyapısından yetişip Türkiye'de Kahramanmaraşspor, Alanyaspor, Galatasaray ve Adana Demirspor'da top koşturan 31 yaşındaki orta saha 7 kez de milli takım forması giydi.

Emre Akbaba geride kalan sezonda Adana Demirspor'da 36 maçta forma giydi ve 9 gol ile 2 asist yaptı.

SZALAI SÜPER LİG'E GERİ DÖNÜYOR!

Attila Szalai'nin 1 yıl sonra yeniden Süper Lig'e dönme ihtimali belirdi. Trabzonspor, Fenerbahçe'nin eski stoperi Attila Szalai'yi kiralamak için görüşmelere başladı.

Fenerbahçe, 2020-21 sezonunun ara transfer döneminde Apollon Limassol'den 3.86 milyon euroya transfer ettiği Attila Szalai'yi 2,5 yıl sonra Hoffenheim'a 12.3 milyon euroya satmıştı.

Hoffenheim'da beklentilerin altında kalan Attila Szalai, geride bıraktığımız sezonun devre arasında Freiburg'a kiralanmıştı.

TRABZONSPOR'DA ATTILA SZALAI SESLERİ

Öte yandan Macar stoperin tekrar Süper Lig'e dönme olasılığı doğdu. Sabah'ın haberine göre Trabzonspor, Attila Szalai'yi kiralamak için Hoffenheim ile görüşmelere başladı.

Attila Szalai geride bıraktığımız sezonda Hoffenheim ve Freiburg formasıyla sadece 8 maça çıkabilmiş ve 435 dakika süre almıştı.

NDOMBELE SÜRPRİZİ! İMZAYI ATTI

Fransız Foot Mercato'nun haberine göre Galatasaray ile yolları ayrılan Ndomble yeni kulübüne imzayı attı.

NİCE İLE 2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Galatasaray'da kiralık sözleşmesi biten ve kulübü Tottenham tarafından da sözleşmesi feshedilen Tanguy Ndombele ve Fransa Ligue 1 ekibi OGC Nice arasında 2 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzalandı.

27 yaşındaki orta saha oyuncusu Avrupa'dan ve Arap yarımadasından gelen önemli teklifleri reddetti.

Ndombele fiziksel olarak zaten güçlü ve harika bir sezon geçirmek istiyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ