SON DAKİKA: Trabzonspor'da Trezeguet krizi! 'İzin almadan...'

Trabzonspor'un Mısırlı kanat oyuncusu Mahmoud Tezeguet, kulübün izin vermemesine rağmen 2024 Paris Olimpiyat Oyunları için Mısır Millî Takımı'nın kampına katıldı. İşte detaylar...

2024-25 sezonu hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor bir yandan kadrosunu eski oyuncusu Anthony Nwakaeme ile güçlendirirken diğer yandan ise bir krizle karşı karşıya kaldı. Bordo-mavili takımın kanat oyuncusu Mahmoud Trezeguet, bordo-mavili kulüpten izinsiz kamptan ayrıldı.

Haberin Devamı

TRANSFERİNE İZİN VERİLECEK

Trabzonspor Kulübü’nün, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na gitmesine izin vermediği Trezeguet, kulübün onayı olmadan ülkesinin millî takım kampına katıldı. Kulüp bu konuda gerekli resmî uyarıları yaparken, oyuncunun herhangi bir sorun yaşamaması için yetkililerin devreye girdiği belirtildi. Bordo-mavili kulübün resmi teklif gelmesi halinde oyuncunun transferine izin vereceği öğrenildi.

SON DAKİKA: Trabzonsporda Trezeguet krizi İzin almadan...

TREZEGUET GEÇEN SEZON NELER YAPTI?

Trabzonspor'un kanat oyuncusu, geçtiğimiz sezon bordo-mavili formayla tüm kulvarlarda toplamda 28 maça çıktı. Mısırlı yıldız söz konusu 28 karşılaşmada 11 gol atarak altı asist yaptı. Fırtına ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcunun Transfermarkt'a göre güncel piyasa değeri ise 8.5 milyon euro.

YORUM YAZ