(ÖZET) Sivas'ta gol sesi çıkmadı! Sivasspor - Trabzonspor maçı sonucu: 0-0

Süper Lig'in ilk haftasında Sivasspor sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Müsabaka 0-0'lık skorla sona erdi. Bu sonucun ardından iki takımın hanesine 1'er puan eklendi.

PUANLAR PAYLAŞILDI

BG Grup 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan maç 0-0'lık skorla sona erdi. Ligin ilk haftasında iki takım da 1'er puanla sahadan ayrıldı.

Sivasspor, gelecek hafta Kayserispor'a konuk olacak. Trabzonspor ise haftayı bay geçecek.

Öte yandan  Abdullah Avcı, Süper Lig'de Trabzonspor'un başında çıktığı dört Sivasspor deplasmanından da beraberlikle ayrıldı.

NWAKAEME'NİN ŞUTU DIŞARDA

Trabzonspor'da Nwakaeme savunmanın arkasına pasını aktarmak istedi. Emirhan Başyiğit araya girdi, dönen topu önünde bulan Nwakaeme'nin şutunda top az farkla auta gitti.

TOP DİREKTEN DIŞARI GİTTİ

Arka direkte inen topa Sivasspor'da Uğur sol ayağının üstü ile vole vuruşunu yaparak uzak köşeyi düşündü. Üst direğe çarpan top auta çıktı.

Haberin Devamı
SAVIC OYUNDAN ÇIKTI

Trabzonspor'da Savic yerine Batista Mendy oyuna dahil oldu.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

Müsabakanın ikinci yarısı başladı.

İLK YARIDA GOL ÇIKMADI

Müsabakanın ilk yarısı 0-0'lık skorla sona erdi.

Haberin Devamı
UĞURCAN'DAN NEFİS KURTARIŞ

Sivasspor'da Alex Pritchard'ın şutunda Uğurcan Çakır topu son anda parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

SON ANDA KALECİ

Trabzonspor'un kazandığı serbest vuruşta Enis Bardhi doğrudan kaleyi yokladı. Sivasspor kalecisi Nikolic topun ağlarla buluşmasını son anda engelledi.

HENÜZ İSABETLİ ŞUT YOK

Mücadelede henüz isabetli şut atılmadı. Trabzonspor'un 3 şutu bulunurken, Sivasspor henüz Uğurcan Çakır'ın koruduğu kaleyi yoklayamadı.

Haberin Devamı
BİR KEZ DAHA TREZEGUET

Murat Paluli'den seken topu Trezeguet önünde buldu. Trezeguet'in ceza sahası yayı üzerinden şutunda top üstten auta gitti.

TREZEGUET UZAKTAN DENEDİ

Cihan Çanak'tan topu alan Trezeguet sol kanattan merkeze doğru yöneldi. Trezeguet oldukça uzak mesafeden şutunu çekti. Mısırlı futbolcunun şutunda top üstten farklı şekilde auta gitti.

MAÇ BAŞLADI

Müsabakanın ilk düdüğü geldi ve maç başladı.

Haberin Devamı
'HEYECANIM ÇOK YÜKSEK'

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sivasspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.Abdullah Avcı şu sözleri dile getirdi: "Yeni sezon Türk futbol ailesine hayırlı olsun. Güzel duygularla başladığımızı güzel duygularla bitirmek istiyoruz. Sporun iyileştirme gücü var. Dilimizi ve üslubumuzu doğru kullandığımız zaman bu oyununun herkese katkısı olacak.Ligi erken açanlardanız. Bu seneye başlarken heyecanım çok yüksek. Kadronun genel yapısı, gelen oyuncuların durumu, Trabzonspor'un büyüklüğü heyecanımı artırıyor. Trabzonspor'un önü çok açık. Sağduyulu taraftarlar destek verdiklerinde karşılığını alacaklarını iyi biliyorum. Eleştiri muhakkak olacak. Onlar da Trabzonspor'un iyiliğini istiyorlar. Biz de aynı şekilde istiyoruz.Okay Yokuşlu, Türk futbolunu Avrupa'da temsil etmiş milli bir oyuncumuz. Bize de hazır geldi. Kadrodaki bu tür değişiklikler zaman içinde olacak. Bir şeylerin oturması için maç kazanmak gerekiyor. Umarım bugün bunun karşılığını alırız."

İLK 11'LER BELLİ OLDU

Sivasspor: Nikolic, Murat, Radakovic, Sonko, Uğur, Poungouras, Emrah, Charisis, Alex, Menig, Manaj.

Trabzonspor: Uğurcan, Malheiro, Savic, Denswil, Barisic, Okay, Bardhi, Cihan, Visca, Trezeguet, Draguş.

Sivasspor - Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Sivasspor - Trabzonspor mücadelesi 11 Ağustos Pazar günü saat 19.15’da başlayacak. Sivasspor - Trabzonspor mücadelesini Cihan Aydın yönetirken yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Serkan Çimen üstlenecek. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı anlatımı fanatik.com.tr'de.

Haberin Devamı
Sivasspor'dan maç günü paylaşımı
Sivasspor - Trabzonspor maçı muhtemel 11'ler

Sivasspor: Ali, Murat, Radakovic, Noah, Uğur, Charisis, Turgunboev, Alex, Emrah, Mening, Manaj.

Trabzonspor: Uğurcan, Pedro, Savic, Denswil, Eren, Lundstram, Mendy, Cihan, Visca, Trezeguet, Draguş.

VAR hakemi açıklandı

Süper Lig'in ilk haftasında Sivasspor ile Trabzonspor arasında oynanacak maçın VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun oldu. 

Trabzonspor'dan maç günü paylaşımı
Sivasspor çubuklu forma ile sahada olacak
Trabzonspor moral depolamak istiyor

Trabzonspor, Süper Lig’de sezonu açıyor... Karadeniz ekibi, Sivasspor ile bugün saat 19.15’te kozlarını paylaşacak. İki takım daha önce ligde 36 kez karşılaşırken, bu maçların 16’sını Fırtına kazandı. Yiğidolar 10 kez galip geldi, 10 maç berabere bitti. Taraflar arasında en son Trabzon’daki lig mücadelesini Sivasspor 1-0’lık skorla kazanmıştı. UEFA Avrupa Ligi’nde hafta içinde Rapid Wien’e mağlup olan Bordo-Mavililer, hem bu yenilgiyi telafi etmek hem de perşembe günü Avusturya’da oynayacağı rövanş öncesi moral depolamak amacında.

Sivasspor'da hedef Avrupa

Süper Lig’de geçtiğimiz sezon 7. basamakta yer alan Sivasspor Avrupa kupaları için bilet alamamıştı. Sivas ekibi yeni sezonda Avrupa kupalarında mücadele etmek için ligi ilk 5 sırada tamamlamayı hedefliyor.

Sivasspor ile 3. kez açılış maçı

Trabzonspor, Sivasspor ile lig tarihinde üçüncü kez açılış maçında karşı karşıya gelecek. İki takım açılış maçında ilk olarak 2007-2008 sezonunda mücadele ederken Trabzon'da oynanan karşılaşmayı konuk takım hükmen kazandı. Bordo-mavili takımın 1-0 üstünlüğü ile devam eden oyunun uzatma dakikalarında çıkan saha olayları nedeniyle Trabzonspor, bu karşılaşmada yenik sayıldı. 2009-2010 sezonunda Sivas'ta oynanan karşılaşmayı ise Trabzonspor, 2-1'lik sonuçla kazanmayı başardı. 14 sezon aradan sonra tekrar ilk hafta karşı karşıya gelecek olan iki takımın da daha önce oynanan maçlarda birer galibiyeti bulunuyor.

Son 3 açılış maçını kazandı

Trabzonspor, oynadığı son 3 açılış maçını da kazandı. Bordo-mavililer, 2021-2022 sezonunda Yeni Malatyaspor'u deplasmanda 5-1, 2022-2023 sezonunda İstanbulspor'u dış sahada 2-0, geçen sezon da Antalyaspor'u sahasında 1-0 mağlup etti.

YORUM YAZ