Galatasaray'ın talip olduğu Adrien Rabiot ve annesi yaka silktirdi! Premier Lig devi talip oldu ama...

35 milyon euro'luk piyasa değeriyle bonservisi elinde olan en değerli isimler listesinin ilk sırasında yer alan Adrien Rabiot, Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alıyor. Oyuncuyla sık sık temasa geçmeye çalışan sarı-kırmızılılar önce anne Rabiot engeline takılmış ardından oyuncunun Avrupa'nın 5 büyük liginde oynama isteğiyle karşılaşmıştı. Rabiot'ya bu kez Manchester United talip oldu ama sonrasında bakı neler oldu.

Galatasaray'ın talip olduğu Adrien Rabiot ve annesi yaka silktirdi! Premier Lig devi talip oldu ama...

.İtalya Serie A ekibi Juventus'la olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından takımdan ayrılan ve henüz bir takımla anlaşma sağlayamayan Fransız futbolcu Adrien Rabiot'nun gelecek sezon nerede forma giyeceği merak konusu. Öyle ki oyuncu ve menajeri olan annesi gelen tekliflere kapıları farklı nedenler kapatıyor.

Haberin Devamı

Oyuncuya Galatasaray talip olmuştu. Ancak Rabiot'nun annesi sarı-kırmızılılarla görüşmek istememiş ayrıca Rabiot'nun Avrupa'nın 5 büyük liginden birinde forma giymek istediği belirtilmişti. Bu talip 5 büyük ligden birinden çıktı ama yine olmadı. 

TALİPLERİNİ ÇILDIRTTI

Football Insider'da yer alan habere göre Fransız yıldıza bu kez Manchester United talip oldu. Haberde Manchester United'ın Adrien Rabiot için bedelsiz transfer teklifi için yüksek bir ücret talep ettiğini ancak görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps, Rabiot takımsız durumda olduğu için yıldız ismi milli takıma almamıştı. Haberde ayrıca Suudi Arabistan ve Türkiye'den Rabiot ile ilgilendiği iddia edildi.

YORUM YAZ