Sadio Mane transferinde yeni gelişme! Onay geldi

Transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala Süper Lig ekipleri transfer çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, transfer penceresi 13 Eylül'de kapanmadan önce son hamlelerini yapmak istiyor. Aboubakar'ı Hatayspor'a gönderen Beşiktaş, yabancı futbolcu kontenjanında yer açarak kadrosunu güçlendirmek için çalışmalar yapıyor. Son olarak Kostic'i transfer den Fenerbahçe ise transfer listesindeki diğer isimlere yöneldi. Osimhen transferiyle dünyada ses getiren bir transfere imza atan Galatasaray eksik bölgelerini kapatma peşinde. Teknik Direktörlüğe Şenol Güneş'i getiren Trabzonspor da deneyimli hocanın direktiflerini bekliyor. İşte Süper Lig'de son dakika transfer haberleri...

Sadio Mane transferinde yeni gelişme! Onay geldi
Galatasaray, Cherki ile temasta!

Galatasaray'da transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Foot01'de yer alan habere göre Galatasaray'da rota; kanat transferi için de görüşmelerini sürdüren yönetim son olarak Lyon'dan Rayan Cherki'ye döndü.

HENÜZ NET DEĞİL

Haberde oyuncunun adının Galatasaray'la anılsa da henüz hiçbir şeyin netlik kazanmadığı, Türkiye transfer döneminin 13 Eylül'de kapanması nedeniyle görüşmelerin hızlanacağı belirtildi.

 

Trippier'den kötü haber!

İngiliz ekibinde Kieran Trippier’in ayrılığı için Newcastle United Teknik Direktörü Eddie Howe’un görüşü, transfer döneminin kapanmış olması nedeniyle şu anda olumsuz. Kieran Trippier'i kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen dört Türk kulübü, Newcastle United'ın ikna olmamasından dolayı transferden vazgeçti.

Aslan Zalewski'nin ardından iki yıldızın daha peşinde!

Galatasaray, 2024 yaz transfer döneminin son haftasına girerken önemli hamleler yapmayı planlıyor. Sarı-Kırmızılılar, Roma forması giyen Nicola Zalewski’yi kadrosuna katmak adına çok önemli mesafe kat etti. Ayrıca Fransız yıldız ve Brezilyalı stoper için de görüşmeler sürüyor.

Zalewski’nin transferindeki son durum ise şu şekilde: Galatasaray, Roma ile yaptığı görüşmelerde büyük ölçüde anlaşma sağladı. İtalyan ekibi, Sarı-Kırmızılılar’ın sunduğu teklifi kabul etti. Transfer, oyuncuyla yapılacak olan müzakerelere kaldı. Galatasaraylı idareciler, oyuncunun menajeriyle yoğun bir pazarlık halinde.

Ebimbe mesaisi sürüyor

Galatasaray’ın Eintracht Frankfurt forması giyen Junior Dina Ebimbe ile de ilgilendiği belirtildi. 12 milyon Euro piyasa değeri olan Ebimbe, PSG altyapısından çıktı. 2023 yılında 6.3 milyon Euro karşılığında bonservisi alınan Ebimbe’nin sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar’ın başarılı hücum oyuncusuyla görüşmelerde bulunduğu ancak henüz somut sonuçlar çıkaramadığı ifade edildi.

Stoperde hedef Alexsandro Ribeiro

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray’da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-Kırmızılılar’ın stoper transferinde sürpriz bir ismi gündemine aldığı iddia edildi. Galatasaray’ın Fransa’da forma giyen Alexsandro Ribeiro için ilgisinin bulunduğu aktarıldı.

Haberin Devamı
Emre Mor transferinde sürpriz gelişme!

 

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen ancak bir türlü bekleneni veremeyen isimlerden olan Emre Mor ile yollar ayrılıyor... Hatayspor'un yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay, yetenekli oyuncuya talip oldu. Sarı-lacivertliler de 27 yaşındaki oyuncuyu elden çıkarmak isterken, kulüpler arasında anlaşmanın büyük ölçüde sağlandığı öğrenildi. Hatayspor, tecrübeli ismi bonservisiyle kadrosuna katacak. Emre Mor, 'Tamam' dediği anda imzalar atılacak.

Orban için yeni teklif

Onuachu’nun şartlarını kabul ettiremeyen Bordo-Mavililer, Olympique Lyon’un genç forveti Gift Orban için temaslarını artırdı. Orban, Lyon’da mutsuz ve ayrılmak istiyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in onay verdiği Orban için Trabzonspor Yönetimi, kiralama bedelini 1.5 milyon Euro’ya çıkardı.

Satıştan pay talebi

Lyon Kulübü, şampiyonluk ve 20 gol karşılığında devreye girecek 6 milyon Euro zorunlu satın alma maddesinin yanı sıra bir sonraki satıştan da pay talep etti. Bordo-Mavililer, zorunlu satın alma maddesini kabul ederken, sonraki satıştan pay verilmesi şartına karşı çıktı.

Beşiktaş’a bir müjde daha!

Kadrosundaki fazlalıklardan bir bir kurtulan ve son olarak Aboubakar'ı Hatayspor'a gönderen Beşiktaş'ta gözler Alexander-Oxlade Chamberlain'e çevrilmiş durumda. 3 farklı takımdan teklif gelmesine rağmen anlaşma sağlayamayan İngiliz oyuncu, ocak ayına kadar kulüpte kalarak forma rekabetine girmek istediğini iletmişti. Ancak yönetim, tecrübeli orta sahayı göndermekteki ısrarcı tavrını değiştirmedi. Son olarak transfer için Eyüpspor devreye girdi. Hem Beşiktaş hem de oyuncu tarafıyla temaslara başlayan İstanbul ekibi, Chamberlain'i ikna etmeye çok yakın. Bu arada Aboubakar'ın gidişiyle elinde 15 yabancısı kalan siyah-beyazlılar, Amartey için de Kasımpaşa ile görüşmelerini sürdürüyor. Hatay’a gönderilen Aboubakar’ın ardından Chamberlain de Eyüpspor’a gitmeye yakın.

Haberin Devamı
Fenerbahçe'ye Medina'dan sonra bir tangocu daha!

Ocak ayında Cristian Medina’yı kadrosuna katacak olan Fenerbahçe, transferde Arjantin’den bir yıldızı daha gözüne kestirdi. Yönetimin, bir Tangocu’yu daha gözüne kestirdiği ortaya çıktı: Christian Ordonez... Fenerbahçe’nin, bir süredir 20 yaşındaki orta saha oyuncusunu gözlemcilerine takip ettirdiği öğrenildi.

Benfica&Porto takipte

Velez Sarsfield forması giyen ve orta sahada görev yapan Ordonez, sadece Fenerbahçe’nin kıskacında değildi. Arjantinli yetenekleri kapma konusunda son derece başarılı olan Porto ve Benfica’nın da 20 yaşındaki oyuncunun peşinde olduğu belirtildi. Genç oyuncu, Avrupa futboluna Benfica ile adım atıp, 121 milyon Euro’ya Chelsea’ye imza atan vatandaşı Enzo Fernandez’e benzetiliyor.

Yusuf Yazıcı bombası! Galatasaray derken...

Sağ bek transferinde Kieran Trippier için girişimlerde bulunan Kara Kartal’a, teknik direktör Eddie Howe’dan kötü haber geldi. Bu gelişmenin ardından yönetim, ikna turlarına başladı... Kanat hattı konusunda Brezilya ekibi Internacional’in yıldızını takibe alan Beşiktaş'a Serie A kulübünden yüksek bonservis talebi geldi. İdareciler, bu rakamı da aşağı çekebilme adına temaslarını sürdürüyor. Kartal'da transferde uçuş başladı.

Tavernier için GvB ısrarı...

Yaptığı transferlerle sezona fırtına gibi başlayan Beşiktaş, şampiyonluk yarışında iddialı bir takım kurmak için çalışmalarına devam ediyor. Kara Kartal, kadrosuna ofansif yönü kuvvetli bir sağ bek takviye yapmayı hedefliyor. Siyah- Beyazlılar, teknik heyetin isteğiyle rotayı İskoçya Ligi’ne çevirdi. Skorer bir sağ bek arayan yönetim, İskoçya’da Rangers forması giyen 32 yaşındaki James Tavernier için girişimlerini hızlandırdı. Beşiktaş’ın Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst’un eski öğrencisini kadroda görmek istediği ve yöneticilere futbolcu için olumlu bir rapor sunduğu öğrenildi. İdareciler, transferi bitirmek için yoğun mesai içinde...

Wesley gelmeye hazır!

Kanat transferi konusunda Brezilya ekibi Internacional’den Wesley’i takımına kazandırmak isteyen idarecilere, Serie A temsilcisinden de şok bir talep geldi. 25 yaşındaki kanat oyuncusu için Güney Amerika kulübü, 10 milyon Euro’luk bonservis talebinde bulundu. Beşiktaş Yönetimi’nin ise bu talebi yüksek bulduğu ve maksimum 4 milyon Euro seviyesine çıkabileceğini Brezilya kulübüne ilettiği kaydedildi. Hücum hattının sol ve sağ bölgesine ek olarak forvet arkasında da görev yapabilen 1,75’lik futbolcu, kulüplerin anlaşması halinde Avrupa’ya gelmeye hazır.

Son iddia Yusuf Yazıcı

Fransa’nın Lille takımıyla sözleşmesini sona erdiren Milli futbolcu Yusuf Yazıcı Süper Lig’e çok yakın... Yazıcı için Beşiktaş’ın devrede olduğu ortaya çıktı. Oyuncunun menacerinin, SiyahBeyazlı ekiple masaya oturduğu öğrenildi. Transfer döneminin bitmesine günler kala Milli futbolcunun Beşiktaş’la büyük ölçüde anlaşmaya vardığı belirtildi. Fransa basınında çıkan haberlere göre resmi imzalar yakın...

Sadio Mane için onay geldi!

Beşiktaş Transfer Komitesi, bir süredir gündemde olan Sadio Mane için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Giovanni van Bronkhorst, Mane’nin transferinin olumlu sonuçlanması halinde takımın hücum gücünün daha da artacağını belirtirken "Tüm mevkilerde başarılı transferlerimiz gerçekleşti, eğer Mane de gelirse yoğun maç trafiğinde elimiz rahatlayacak" dedi. Siyah beyazlı yönetim bir yandan Mane için Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile görüşmeleri sürdürürken diğer yandan da yabancı kontenjanını boşaltmaya çalışıyor.

AMARTEY’E TALiP VAR

Kadroda düşünülmeyen isimlerden Daniel Amartey’e Kasımpaşa’nın talip olduğu öğrenildi. İngiltere’ye dönmek isteyen ancak istediği teklifleri alamayan Ganalı stoperin İstanbul’da bir takıma gitmeye sıcak baktığı bu nedenle Kasımpaşa’ya gitme ihtimalinin güçlü olduğu kaydedildi.

Beşiktaş’ın Mane’yi almak için kadrosundan üç yabancıyı göndermek zorunda.

Haberin Devamı
YORUM YAZ