Galatasaray'ın yıldızına resmi transfer teklifi! Transferde sıcak gelişme

Yeni sezona günler kala Galatasaray'da hareketli günler yaşanıyor... Son olarak sarı-kırmızılı ekipten Emin Bayram'ı kadrosuna katan Belçika ekibi Westerlo, şimdi de gözü yıldız futbolcuya çevirdi...

Galatasaray'ın yıldızına resmi transfer teklifi! Transferde sıcak gelişme

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, yeni sezon için transfer çalışmalarını son sürat devam ettiriyor. Takım içi planlamalarını da sürdüren sarı-kırmızılı ekibin yıldız futbolcusuna, Belçika temsilcisi Westerlo talip oldu. Öte yandan söz konusu oyuncu için resmi transfer teklifi yapıldığı kaydedildi.

Haberin Devamı

EMİN BAYRAM'I WESTERLO'YA GİTTİ

Galatasaray, Emin Bayram'ın 4 milyon Euro karşılığında Westerlo'ya transfer olduğunu açıklamıştı. 21 yaşındaki stoperin başka bir kulübe transferi durumunda Westerlo'nun elde edeceği transfer bedelinin %50'si Galatasaray'a ödeneceği ifade edilmişti. Ayrıca sözleşmede sarı-kırmızılı ekibin Emin'i satın alma önceliği bulunduğu belirtilmişti.

Piyasa değeri 4 milyon Euro olan 1.92'lik stoper, geçen sezon kiralık olarak Westerlo forması ile 25 maçta görev aldı. Emin Bayram, mart ayında yaşadığı hamstring sakatlığı sebebiyle 13 maç kaçırmıştı.

Galatasarayın yıldızına resmi transfer teklifi Transferde sıcak gelişme

CİCALDAU'YA TRANSFER KANCASI

Galatasaray'dan Emin Bayram'ı kadrosuna katan Westerlo, şimdi de geride kalan sezon Konyaspor'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi sarı-kırmızılı ekipte bulunan Alexandru Cicaldau ile ilgilendiği belirtildi.

Haberin Devamı

RESMİ TEKLİF

Belçika temsilcisi, Alexandru Cicaldau'nun transferi teklifi için Galatasaray'a resmi teklifte bulunduğu kaydedildi. 

Galatasarayın yıldızına resmi transfer teklifi Transferde sıcak gelişme

GALATASARAY KARNESİ

Galatasaray'ın Craiova'dan 6.5 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Rumen oyuncu, geçtiğimiz sezonu Konyaspor'da kiralık olarak geçirdi.

Sarı-kırmızılı ekipte toplamda 41 maça çıkan Cicaldau, 5 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. 27 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

YORUM YAZ