Eski Fenerbahçeli Mathieu Valbuena'nın yeni takımı belli oldu! Dikkat çeken imza...

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen ve son olarak Apollon Limassol'da oynayan Mathieu Valbuena'nın yeni adresi resmen belli oldu.

Eski Fenerbahçeli Mathieu Valbuena'nın yeni takımı belli oldu! Dikkat çeken imza...

2017-2019 yılları arasında Fenerbahçe formasını terleten Fransız futbolcu Mathieu Valbuena'nın yeni adresi belli oldu. Son olarak Apollon Limassol'da forma giyen Valbuena resmen imzayı attı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE KARNESİ

2017 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan Mathieu Valbuena, Sarı-Lacivertliler'deki 2 yılının ardından Olympiacos'un yolunu tutmuştu. Yunan ekibinde 4 sene geçiren tecrübeli futbolcu, sezon başında Kıbrıs temsilcisi Apollon Limassol'a transfer olmuştu. Mathieu Valbuena, Sarı-Lacivertli ekipte geçirdiği 2 sezonda toplam 71 resmi müsabakaya çıkmıştı. Fransız futbolcu söz konusu maçlarda 12 kez rakip fileleri sarsmayı başarmış ve takım arkadaşlarına da 24 kez gol pası vermişti.

Eski Fenerbahçeli Mathieu Valbuenanın yeni takımı belli oldu Dikkat çeken imza...

SEZON PERFORMANSI

Geçen sezon Kıbrıs ekibi ile 36 maça çıkan Valbuena, 8 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Bonservisi elinde bulunan Mathieu Valbuena, Yunanistan temsilcisi Athens Kallithea FC'ye imza attı. Transfer resmen açıklandı.

Haberin Devamı

VALBUENA: ÇOK MUTLUYUM

Transfer hakkında konuşan Valbuena, "Atina Kallithea'ya geldiğim için çok mutluyum. Takımdaki herkesle tanışacağım için çok heyecanlıyım ve sezonun ilk maçını sabırsızlıkla bekliyorum. Harika bir sezon geçirmemizi umuyorum. Ayrıca Yunanistan'a döndüğüm için çok mutlu olduğumu söyleyebilirim, bu ülke harika." ifadelerini kullandı.

Eski Fenerbahçeli Mathieu Valbuenanın yeni takımı belli oldu Dikkat çeken imza...

YORUM YAZ