Fenerbahçe'nin rakibi Lille'yi korku sardı! Başkandan olay açıklama: Ben daha önce Türkiye'de...

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Lille'yi korku saldı... Fransız temsilcisinin başkanı Olivier Letang ile teknik direktör Bruno Genesio, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Lille ile kozlarını paylaşacak. Müsabaka öncesi Fransa ekibinin başkanı Olivier Letang ile teknik direktör Bruno Genesio, maça dair açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Lille Başkanı Olivier Letang, oynanacak kritik maçta favori tarafın Fenerbahçe olduğunu ifade etti. Başkan Letang, "Oynamamız gereken çok ilginç iki maç var. Bu eşleşmede Fenerbahçe favori." sözlerini kullandı.

Fenerbahçenin rakibi Lilleyi korku sardı Başkandan olay açıklama: Ben daha önce Türkiyede...

'HER TAKIMI YENEBİLMEMİZ GEREKİYOR'

Teknik direktör Bruno Genesio ise "Şampiyonlar Ligi'nde basit maç yok. Her takımı yenebilmemiz gerekiyor. İki maçta da taraftarlarımız ve kendimiz için her şeyimizi vereceğiz." ifadelerini kullandı.

3 FUTBOLCU YOK

Maçta 3 futbolcusunun oynayamayacağını söyleyen Genesio, "Fenerbahçe ile oynayacağımız maçta Ismaily, Nabil Bentaleb ve Ayyoub Bouaddi forma giyemeyecek." diye konuştu.

'O ATMOSFERİ BİLİYORUM'

Türkiye'deki atmosferi bildiğini belirten deneyimli teknik adam, "Ben daha önce Türkiye'de Fenerbahçe stadında oynadım. O atmosferi biliyorum. Bunu deneyimlemiş olmak bizim için çok önemli. Evimizde oynayacağımız maçta rövanşı tehlikeye atmamak adına hırslı, dengeli ve makul şekilde saldıracağız." açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin rakibi Lilleyi korku sardı Başkandan olay açıklama: Ben daha önce Türkiyede...

YORUM YAZ