Galatasaray sürpriz bir ismin peşinde! Durumu soruldu, çalışmalar hız kazandı

Galatasaray'da transfer çalışmaları son hız devam ediyor. Birçok futbolcu ile temas haline olan sarı-kırmızılı ekip, sürpriz bir isimin peşine düştüğü ifade edildi.

Galatasaray sürpriz bir ismin peşinde! Durumu soruldu, çalışmalar hız kazandı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-kırmızılı ekibin kurmayları, sürpriz bir yıldız futbolcunun peşinde olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

HAKİM ZİYECH YOLCU

Aslan’da Kerem Aktürkoğlu ve Sergio Oliveira’nın ardından bir yıldızla daha yollar ayrılabilir. Hakim Ziyech’in adı son dönemde Suudi ve Katar takımlarıyla anılıyordu. Katar ekibi Al-Arabi’nin yöneticisi Khalid Al Mas, Faslı yıldızla ilgilendikleri yönünde çıkan iddialara yanır verdi. Al Mas, “Hiçbir takım, Hakim Ziyech kalitesindeki bir futbolcuyu reddedemez” ifadelerini kullanarak transfere açık kapı bıraktı.

Katar ekibinin yöneticisi, transfer çalışmalarıyla ilgili detay veremeyeceğini ancak kadrolarını güçlendirmek için görüşmelere devam ettiklerini dile getirdi.

Victor Osimhen: Galatasaray kararı benim için kolay oldu

KOSTIC İÇİN PAZARLIK SÜRÜYOR

Özellikle bonservisi elinde olan Adrien Rabiot için saatlerce süren görüşmelerden bir sonuç çıkmadı. Fransız süperstarın 3 sene için toplam 40 milyon Euro talep etmesi sonrası yönetim alternatif isimlere yoğunlaşacak.

Haberin Devamı

Bu oyuncular da zaten yeni gündeme gelmedi. Sol kanat oyuncusu Filip Kostic’in kiralanması adına pazarlıklar devam ediyor. Juventus, Sırp yıldızı göndermek istiyor. Galatasaray Yönetimi de Kostic’i ikna etmek çalışıyor.

Galatasaray sürpriz bir ismin peşinde Durumu soruldu, çalışmalar hız kazandı

MCKENNİE İÇİN YOĞUN MESAİ

Aslan’ın orta sahadaki adayı da Juve’den... Weston McKennie için de İtalyan deviyle pazarlıklar devam ediyor. ABD’li oyuncunu, Sarı-Kırmızılılar’a sıcak baktığı belirtildi. McKennie, orta sahanın merkezinin yanı sıra sağ kana ve sağ bekte de görev yapabiliyor.

SON ADAY BREİVİK

Galatasaray’ın orta saha için ayrıca geçen sezon de gündeme gelen Emil Breivik’in durumunu da araştırdığı vurgulandı. 24 yaşındaki yıldız için Molde’yle temas kurulup, bonservis beklentisi sorulacak. Yönetim, geçen sezonki girişiminde Norveçli yıldızla anlaşıp, Molde ile orta yolu bulamamıştı. Breivik’le yine kısa sürede el sıkışılması muhtemel. Ancak Lacivert-Beyazlılar’ın bonservis talebine göre görüşmelerin başlayıp başlamayacağı belli olacak.

Galatasaray sürpriz bir ismin peşinde Durumu soruldu, çalışmalar hız kazandı

YORUM YAZ