Cristiano Ronaldo'yu hüngür hüngür ağlatan gol! Dünya futbol tarihine geçti

Cristiano Ronaldo, UEFA Avrupa Uluslar Ligi'nde Hırvatistan'a karşı Portekiz Milli Takımı formasıyla attığı golle adını dünya futbol tarihine yazmayı başardı. Portekizli yıldız, golün ardından gözyaşlarına hakim olamadı. İşte detaylar...

Cristiano Ronaldo'yu hüngür hüngür ağlatan gol! Dünya futbol tarihine geçti

Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı'nın Hırvatistan'ı 2-1 mağlup ettiği maçta golünü attı ve gözyaşlarını tutamadı. Portekizli süperstar, bir kez daha tarih yazdı. 

Haberin Devamı

Tarihi gol!

Ronaldo, Portekiz'in sahasında Hırvatistan'ı ağırladığı müsabakada, dakikalar 34'ü gösterirken Nuno Mendes'in yaptığı asistle ağları havalandırdı. Dünyanın en golcü futbolcusu olan Portekizli yıldız, kaydettiği golle futbol tarihindeki 900. golünü attı ve bu gol sayısına ulaşan ilk futbolcu oldu. 

Cristiano Ronaldoyu hüngür hüngür ağlatan gol Dünya futbol tarihine geçti

Portekizli süperstar, attığı gol sonrası yere yığılarak gözyaşlarını tutamadı. Attığı golle yeniden gündem olmayı başardı. 

Real Madrid, 900 gole ulaşan Cristiano Ronaldo'yu tebrik etti.

Ronaldo'nun müthiş kariyeri

Cristiano Ronaldo, kulüp ve milli takım kariyerinde 900 gole ulaştı. Real Madrid (450) Manchester United (145) Portekiz (131) Juventus (101) Al-Nassr (68) Sporting (5).

39 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 2026 Dünya Kupası'na yönelik şu ifadeleri kullanmıştı: 

Kendimi iyi ve formda hissediyorum. 2026 Dünya Kupası hakkında şu anda cevap veremem. Anın tadını çıkarmaya çalışıyorum. O gün geldiğinde şartlara göre kararımı verebilirim.

YORUM YAZ