Beşiktaş'tan yabancı hakem planı! Tekrar getirilecek

Süper Lig'de sahasında konuk ettiği Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden Beşiktaş karşılaşmayı takip etmesi ve hakem performansını yorumlaması için davet ettiği Urs Meier'i tekrardan derbiye getirmeyi planlıyor.

Beşiktaş'tan yabancı hakem planı! Tekrar getirilecek

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında sahasında ağırladığı Galatasaray'ı 2-1'lik skorla mağlup eden Beşiktaş, karşılaşmayı yöneten Yasin Kol'un performansını ve verdiği kararları değerlendirmesi için eski hakemlerden Urs Meier'i stadyuma davet etmişti.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYADAN DEĞERLENDİRDİ

Beşiktaş'ın davetlisi olarak derbiyi takip eden ve hakem Yasin Kol'un performansını değerlendiren Meier'in yorumları maçın oynandığı esnada siyah-beyazlı takımın sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı.

Beşiktaş yönetimi, oldukça memnun kaldığı tecrübeli hakem için yeniden bir aksiyon almaya hazırlanıyor.

Beşiktaştan yabancı hakem planı Tekrar getirilecek

FENERBAHÇE MAÇINA ÇAĞRILACAK

Beşiktaş, Urs Meier'in Galatasaray derbisine olan etkisinden memnun kaldı ve Fenerbahçe ile oynanacak derbi için de İstanbul'a davet etmeyi planlıyor.

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Serdal Adalı, Fenerbahçe derbisine de yabancı hakem atanmaması halinde Meier'i bir kez daha İstanbul'a getirmeye sıcak bakıyor.

34. HAFTADA OYNANACAK

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geleceği derbi 34. haftada oynanacak.