Dursun Özbek'ten Acun Ilıcalı'ya tepki: Daha 24 saat geçmeden...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu'nda yapılan toplantının ardından Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın bir televizyon programında yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. İşte detaylar...

Dursun Özbek'ten Acun Ilıcalı'ya tepki: Daha 24 saat geçmeden...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, geçtiğimiz gün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun davetiyle dört büyük kulübün başkanları olarak yapılan toplantının ardından alınan kararları açıkladı.

Haberin Devamı
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: Marka değerimizi layık olduğu yere taşımak hepimizin sorumluluğunda

Özbek burada yapılan toplantının ardından Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın bir televizyon programına konuk olarak yaptığı konuşmalara tepki gösterdi. İşte Özbek'in açıklaması;

"Dün, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'nun davetiyle Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüplerinin başkanlarıyla bir araya geldik. Bu görüşmede tüm başkanlar olarak bir kardeşlik iklimi oluşturmak adına bundan sonra yapacağımız açıklamalarda daha dikkatli olacağımıza dair bir karar aldık.

Kararımızdan daha 24 saat geçmeden bu toplantıda bulunan kulüplerden birinin yöneticisi bir televizyon programında yine aynı algılarla kulübümüzü hedef göstermeye çalışan açıklamalar yaptı. Bu samimiyetsizliğe rağmen biz, verdiğimiz sözün arkasında durmaya devam ediyoruz.

Haberin Devamı

Ülkemizin birlik ve beraberliğe en ihtiyaç duyduğu zamanlarda kardeşi kardeşe düşman etmeye, toplumu germeye, kaos yaratmaya çalışan, buradan kendine çıkar sağlamayı uman bu zihniyetin bundan önce de karşısında olduk, yine karşısında olacağız."

YORUM YAZ