SON DAKİKA: PSG, Kylian Mbappe'nin yerine İspanyol yıldızı alıyor!

1 yılı kiralık olmak üzere toplam 7 sene Paris Saint-Germain formasını giyen Kylian Mbappe, tarihi bir imza ile Real Madrid'e transfer olmuştu. Bunun üzerine hızlıca arayışlara giren Fransız devi, Mbappe'nin halefini buldu. PSG, İspanyol yıldızı kadrosuna katmak için girişimlere başladı. İşte detaylar...

SON DAKİKA: PSG, Kylian Mbappe'nin yerine İspanyol yıldızı alıyor!

Geçtiğimiz sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde Borussia Dortmund'a elenerek taraftarını yine hayal kırıklığına uğratan Paris Saint-Germain, önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Fransa Ligue 1 devi, kulüple sözleşme yenilemeyi reddedip çocukluk hayali olan Real Madrid'e imza atan Kylian Mbappe'nin halefini buldu.

Haberin Devamı

HEDEF, EURO 2024 YILDIZI

Fransız şampiyonu, Kylian Mbappe'nin ayrılmasıyla oluşan inanılmaz büyüklükteki boşluğu doldurmak için Athletic Bilbao forveti Nico Williams'ı renklerine bağlamak istiyor. RMC Sport muhabiri Fabrice Hawkins'e göre PSG, Williams'ı Barcelona'nın da ilgisine rağmen kadroya katabileceğine inanıyor ve sözleşme teklifi üzerinde çok çalışıyor. PSG ayrıca Manchester United'ın yıldızı Jadon Sancho ile de ilgilenmeye devam ediyor.

SON DAKİKA: PSG, Kylian Mbappenin yerine İspanyol yıldızı alıyor

BARCELONA TEKLİFİ SUNDU

PSG'yi Nico Williams transferinde çetin bir yarış bekliyor. Zira Barcelona, İspanyol futbolcu için somut adım atmış durumda. Deco'nun, oyuncunun menajeriyle görüşme gerçekleştirdiği aktarılıyor. Öte yandan 22 yaşındaki oyuncu için İngiltere Premier Lig devlerinden Arsenal ve Chelsea'nin de devrede olduğu gelen bilgiler arasında.

Haberin Devamı

ŞU ANDA TATİLDE

Nico Williams'ın Avrupa Şampiyonası'nda İspanya adına gösterdiği başarı onu dünyanın en çok aranan oyuncularından biri haline getirdi. Williams, Avrupa Şampiyonası'ndaki göz kamaştırıcı performansının ardından şu anda tatilde ve menajerleri de onu transfer etmek isteyen kulüplerin listesini inceliyor. Barcelona imza yarışında başı çekerken; PSG, Arsenal ve Chelsea de henüz umutlarını yitirmiş değil.

 

YORUM YAZ