İşte EURO 2024 yıldızı Dani Olmo'nun yeni takımı! Kararını verdi...

İspanya Millî Takımı forması ile EURO 2024'te sergilediği performansla yıldızını parlatan Dani Olmo, kendisine gelen teklifler üzerine tercihini yaptı. Leipzig'de forma giyen 26 yaşındaki orta saha ve kanat oyuncusu, kararını verdi. İşte detaylar...

İşte EURO 2024 yıldızı Dani Olmo'nun yeni takımı! Kararını verdi...

Haziran-temmuz aylarında Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın transfer piyasasına etkileri büyük oldu. Finalde İngiltere'yi 2-1 yenerek EURO 2024'ün şampiyonu olan İspanya Millî Takımı'ndaki oyuncular, transfer teklifleri almaya devam ediyor. Nico Williams ile birlikte Dani Olmo da bu yıldızlardan biriydi ve 26 yaşındaki oyuncu, kararını verdi.

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMİYORLAR

BARCELONA'DAN TEKLİF

İspanyol Sport gazetesinde yer alan habere göre Barcelona, Olmo için teklifini çoktan yapto. Ancak Katalan devinin 40 ila 50 milyon euro arasındaki bu teklif, Leipzig'in istediği ücretin oldukça altındaydı. Leipzig'in Olmo'yu yaklaşık 60 milyon euro karşılığında bırakacağı iddia ediliyor. Bu rakam, Olmo'nun  serbest kalma maddesindeki bedele eşit. Ancak bu madde, artık aktif durumda değil.

MANCHESTER CITY SÜRPRİZİ

Foot Mercato'ya göre ise Manchester City de Leipzig'e Olmo için bir teklif yaptı. Bayern Münih gibi, İngiliz şampiyonunun da adı son haftalarda 26 yaşındaki İspanyol oyuncuyla defalarca anıldı. İspanyol menajer Pep Guardiola'nın, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yıldızı parlayan Dani Olmo'yu kadrosunda görmek istediği bildirildi.

Haberin Devamı

İşte EURO 2024 yıldızı Dani Olmonun yeni takımı Kararını verdi...

BARCELONA'YI SEÇTİ

Ancak Olmo'nun, Manchester City ve Bayern Münih'in ilgisine rağmen Barcelona'ya dönmek istediği bildiriliyor. Genç bir oyuncuyken yedi yıl Barça forması giyen Olmo, 16 yaşında Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımına gitmeye karar vermişti. Öte yandan Barcelona'nın, Olmo'nun millî takımdan arkadaşı Nico Williams'la da sözleşme imzalamayı düşündüğü gelen bilgiler arasında.

YORUM YAZ