Galatasaray'a Danimarkalı orta saha! Resmi teklif sunulacak...

Trendyol Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala tüm takımlar, transferde gaza basmış durumda. Elias Jelert'i transfer eden Galatasaray'da sürpriz Barış Alper Yılmaz gelişmesi yaşandı. En-Nesyri'yi kadrosuna katarak taraftarını sevindiren Jose Mourinholu Fenerbahçe ise orta saha için bomba bir ismi gündemine aldı. Beşiktaş ise Rafa Silva ve Ciro Immobile transferinden sonra Semih Kılıçsoy için gelen çarpıcı tekliflerle ilgileniyor ve bir yandan da yeni transferler için çalışmalara devam ediyor. Trabzonspor'da da kadroyu güçlendirme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İşte Trendyol Süper Lig'den son dakika transfer haberleri...

Galatasaray'a Danimarkalı orta saha! Resmi teklif sunulacak...
Galatasaray'a sürpriz orta saha iddiası!

Sağ bek krizini çözen Galatasaray’da sıra orta saha transferine geldi. Yaz başından bu yana birçok yıldızla masaya oturan Sarı-Kırmızılılar, son dönemde rotayı tamamen Güney Amerika pazarına çevirmiş ve Richard Rios ile Ezequiel Fernandez'e çevirmişti. Transfer çalışmalarını sürdüren Cimbom ile ilgili İtalya'dan flaş bir iddia gelmişti.

Resmi teklif sunulacak iddiası

Sport Italia'da yer alan habere göre; Galatasaray, Genoa forması giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Morten Frendrup ile ilgileniyor. Haberin detaylarında Sarı-Kırmızılı takımın kısa süre içinde Danimarkalı oyuncu için resmi teklif yapacağı belirtildi. Frendrup, Genoa'da 89 maça çıktı ve 4 gol atarken 6 da asist katkısı sağladı.

Galatasaray'dan Florentino hamlesi

Elias Jelert transferini gerçekleştirerek sağ bek eksikliğini gideren Galatasaray'da gündem orta saha transferi... Wendel'den istediği yanıtı alamayan sarı-kırmızılı kulübün gündemine sürpriz bir isim daha girdi.

MALİ ŞARTLARI SORULDU

Sabah'ta yer alan habere göre Galatasaray, Benfica'nın 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için devreye girdi. Aslan, Portekiz kulübüne futbolcunun şartlarını sordu. Benfica ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Florentino'nun güncel piyasa değeri ise 20 milyon euro.

Trabzonspor'dan Weghorst'a dönüş

Sabah'ın haberine göre, geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Paul Onuachu'nun bonservisini alma konusunda henüz Southampton'ı ikna edemeyen Trabzonspor'da rota yeniden Wout Weghorst'a çevrildi.

TEMAS KURULDU

Bordo-mavili kulübün, bonservisi İngiltere Championship kulübü Burnley'de olan tecrübeli santrfor ile temas kurduğu bildirildi. Weghorst için hem kiralama hem de satın alma için iki ayrı teklif hazırlandığı aktarıldı.

Haberin Devamı
Mourinho 5 yıldızın biletini kesti

Fenerbahçe'de yeni transferler kadar kadroda yer alan ve gönderilmesi gereken oyuncular da bütçe için önem arz ediyor...

İKİ FUTBOLCU DİRENİYOR

Ajansspor'un haberine göre, Jose Mourinho yeni sezonda takımdan ayrılmasını istediği futbolcuları yönetime bildirirken özellikle iki isim gitmemek için direniyor.

Sarı-Lacivertli ekipte yeni sezonda kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan ve gelen teklifleri geri çevirerek takımda kalmak isteyen Miguel Crespo ve Miha Zajc, krize yol açtı.

Zajc ve Crespo'nun gelen teklifleri kabul etmemesinin ardından Fenerbahçe yönetimi iki futbolcunun menajeri ile görüşme kararı aldı. Yönetim, iki futbolcu ile ortak noktada buluşup sözleşmelerini bir an önce feshetmek istiyor.

5 İSMİ İSTEMİYOR

Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho; Miguel Crespo ve, Miha Zajc’ın yanı sıra Ryan Kent, Luan Peres ve Rade Krunic’in de oyun planında yer almayacağını yönetime bildirdi.

Cengiz Ünder'in menajeri çağırıldı

Cengiz Ünder'in Fenerbahçe kariyeri sona ermek üzere... 15 milyon euro'ya gelen 27 yaşındaki oyuncu ile yola devam etmek istemeyen Jose Mourinho’nun bu kesin kararı sonrası oyuncunun menajeri çağrıldı.

10 MİLYON EURO İSTENİYOR

Fenerbahçe, 10 milyon euro bonservis ücreti istiyor. Geçtiğimiz sezon 15 milyon Euro karşılığında Marsilya’dan transfer edilen Cengiz Ünder, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 33 resmi maçta 9 gol, 2 asistlik performans göstermişti.

 

Suudi Arabistan'dan Semih'e olan ilgi sürüyor

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy hakkında transfer iddialarını ardı arkası kesilmiyor... Sky İtalya'nın haberine göre Suudi Arabistan kulüpleri, Kartal'ın golcüsünü transfer etme konusunda ısrarcı.

LİSTEYE DAHİL EDİLDİ

Söz konusu haberde, Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu'nun, Suudi Pro Ligi'nin olası forvet transferleri listesine Semih Kılıçsoy'u eklediği bildirildi. Arabistan kulüplerinin kısa süre içinde Semih için Beşiktaş'la temasa geçeceği gelen bilgiler arasında.

Haberin Devamı
Southampton'ın Osayi-Samuel inadı

Daha önce Osayi Samuel için Fenerbahçe ile transfer görüşmesi gerçekleştiren İngiliz kulübü Southampton ısrarını sürdürüyor...

MOURİNHO, KALMASINI İSTİYOR

Takvim'de yer alan habere göre İngiliz ekibi önümüzdeki hafta Nijeryalı kanat oyuncusu için Fenerbahçe'nin kapısını çalacak ve teklifini güncelleyecek. Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Jose Mourinho'nun ise Osayi'nin ayrılığına izin vermediği belirtildi.

Wendel'den Galatasaray'a kötü haber

Galatasaray’ın gündemindeki Wendel’den kötü haber. Zenit formasıyla Rusya Ligi’ne harika bir başlangıç yapan ve dün 4-0 kazandıkları Rubin Kazan deplasmanında asist yapan Brezilyalı futbolcu maç sonunda takımda kalacağını açıkladı.

'DÜRÜST OLMAK GEREKİRSE...'

Wendel şunları söyledi: "Dürüst olmak gerekirse, sezona bu şekilde başlayacağımı düşünmüyordum. Süper Kupa maçında iki kez asist yaptım. Sezonun ilk lig maçında iki kez ve bugün bir kez daha asist yaptım. Önemli olan bunu sürdürmemiz.

'UMARIM SEZON BOYUNCA DEVAM EDERİM'

Umarım Maksim Glushenkov’a tüm sezon boyunca asist yapmaya devam ederim. Zenit’e yardım etmek beni mutlu ediyor. Sadece takımıma yardım etmek ve Zenit’in benden istediği şeyi sahaya yansıtmak istiyorum. İstatistiklerimi geliştirmek için daha çok çalışacağım."

Wesley, adım adım Fenerbahçe'ye

Fenerbahçe'de transferde sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor... Sarı-lacivertli kulübün gündeminde yer alan isimlerden biri olan Wesley Texeira hakkında ülkesinden dikkate değer bir iddia geldi.

BREZİLYALI GAZETECİ DUYURDU

Brezilyalı ünlü transfer gazetecisi Jorge Nicola, Os Donos da Bola adlı YouTube kanalında Wesley Teixeira’nın Fenerbahçe’ye transfer olacağını açıkladı.

Haberin Devamı
Ferdi Kadıoğlu'na 30 milyon euro!

Fenerbahçe'deki performansının ardından EURO 2024'te de adından söz ettiren Ferdi Kadıoğlu için transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.

27 MİLYON EURO REDDEDİLMİŞTİ

Transfer döneminin gözde ismi haline gelen Ferdi Kadıoğlu’na talip olan Brighton’ın Fenerbahçe’nin kapısını rekor bir teklifle çaldığı duyulmuştu. 27 milyon Euro’luk bu teklif kabul edilmemişti. Yönetimin her fırsatta Ferdi’yi satmayacağını duyurması oyuncunun taliplerinden yeni ve daha yüksek rakamların masaya konmasına neden oluyor.

İŞTE SON TEKLİF

Son olarak Ada ekibi Brighton, Ferdi için rakamı yeniledi ve 33 milyon Euro ile pazarlığa oturdu. Sarı-Lacivertliler’in düşüncesi aynı. Mourinho’nun kesin raporu Ferdi’nin kalması yönünde.

Liverpool'un Barış Alper ısrarı! İngiliz basını rakam verdi

Geçtiğimiz sezon ve EURO 2024'te sergilediği performansla birçok Avrupa kulübünün dikkatini çeken Barış Alper Yılmaz ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor...

30 MİLYON EURO

İngiliz basınından teamTALK'ta yer alan habere göre Liverpool, Galatasaray'ın yıldızını kadrosuna katma konusunda ısrarcı. Haberde, İngiliz devinin bu transfer için en az 30 milyon euro'yu gözden çıkarması gerektiği vurgulanıyor.

YORUM YAZ