SON DAKİKA: McTominay'den Galatasaray ve Fenerbahçe kararı! İskoç basını duyurdu...

Manchester United'ın İskoç orta saha oyuncusu Scott McTominay, son dönemde Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılıyordu. İskoç basınında yer alan haberde transfer yarışına son anda İngiltere Premier Lig kulübü Fulham'ın da dahil olduğu ve tecrübeli orta saha oyuncusunun son kararını verdiği bildirildi. İşte detaylar...

SON DAKİKA: McTominay'den Galatasaray ve Fenerbahçe kararı! İskoç basını duyurdu...

Son şampiyon Galatasaray ve Jose Mourinho ile yeni bir sayfa açarak şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sarı-kırmızılı kulüp, en son Elias Jelert'i renklerine bağlayarak sağ bek eksikliğini giderdi. Kanarya ise Sevilla'dan Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna katarak taraftarını sevindirdi.

Haberin Devamı

İKİ KULÜP DE ORTA SAHA ARIYOR

Gerek Galatasaray gerekse Fenerbahçe'de 2024-25 sezonu öncesinde orta saha arayışları tüm hızıyla devam ediyor. Ortaya her gün yeni bir isim çıkarken, iki devin de ilgilendiği Manchester United'ın İskoç orta saha oyuncusu Scott McTominay ile ilgili de bir son dakika gelişmesi yaşandı.

SON DAKİKA: McTominayden Galatasaray ve Fenerbahçe kararı İskoç basını duyurdu...

İSKOÇ BASINI DUYURDU

İskoçya basınından footballscotland adı internet sitesinde yer alan habere göre Manchester United, sözleşmesindeki bir yıllık uzatma opsiyonunu devreye sokarak Scott McTominay'i takımda tutmak için mücadele ediyor. Söz konusu haberde, 27 yaşındaki oyuncu ile Fulham, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ilgilendiği vurgulanıyor. McTominay'in ise takımda kalma kararı aldığı belirtiliyor.

Haberin Devamı

TEN HAG, PROFESYONELLİĞİNE HAYRAN

Söz konusu haberinde devamında ise şu ifadelere yer verildi: "Erik ten Hag, McTominay'i takımının önemli bir parçası olarak görüyor ve onun saha içinde ve dışında gösterdiği bağlılık ve profesyonelliğe hayranlık duyuyor. McTominay geçen sezon Brentford, Chelsea ve Aston Villa'ya karşı attığı dramatik maç kazandıran goller de dahil olmak üzere sayısız kritik golle Ten Hag'in işinde kalmasına yardımcı oldu."

İNGİLTERE'DEN İSTİFA ETMİŞTİ

MOURİNHO DETAYI

Şu anda Fenerbahçe'nin başında olan eski Manchester United patronu Jose Mourinho'nun adı da, ezeli rakibi Galatasaray gibi, McTominay ile anılıyor. Ancak Old Trafford yöneticileri, kendi yetiştirdikleri yeteneği 30 milyon sterlin'den daha az bir fiyata satmayacaklarını açıkça belirttiler ve şimdi McTominay'ın kulüpteki kalış süresini en az Haziran 2026'ya kadar uzatmak istiyorlar."

YORUM YAZ