Fenerbahçe'den golcü için son dakika hamlesi! EURO 2024'te Almanya milli takımından geliyor

EURO 2024 tüm hızıyla devam ederken gözler bir yandan da transfer haberlerine çevrilmiş durumda. Galatasaray, Okan Buruk ile üst üste üçüncü şampiyonluğuna ulaşma hedefinde. Fenerbahçe ise Jose Mourinho ile şampiyonluk hasretine son vermeyi amaçlıyor. Giovanni van Bronckhorst ile yeni bir döneme giren Beşiktaş da 2024-25 sezonunda zirveyi hedefliyor. Abdullah Avcı ile eski günlerine geri dönmeyi arzulayan Trabzonspor da transferde hızını almış durumda. İşte Trendyol Süper Lig'de son dakika transfer haberleri...

Yusuf Yazıcı'nın yeni takımı belli oldu! Geri dönüyor

Beşiktaş transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah beyazlıların, Lille sözleşmesi biten milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile anlaştığı öğrenildi.

Oyuncunun Trabzonspor'da a takıma çıkmasında belirleyici olan teknik direktör Sadi Tekelioğlu, ''Yusuf Türkiye'de, İstanbul'da bir takımda oynamak istiyor'' dedi.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Tekelioğlu, ''Kendisiyle görüşüyoruz. Son dönemlerde yakılarıyla görüştüm. İstanbul'da bir takımda oynamak istiyor. Yakınları bana ona uygun takımın Beşiktaş olduğunu söylediler. Bir ara Galatasaray'ın gündeminde olduğu söylendi; ama Galatasaray'la bir teması olmadı. Ama Beşiktaş'la görüşüyor. Beşiktaş şu anda temsilcisiyle detayları konuşuyor. Yakınları bana bunu söyledi'' dedi.

Sadi Tekelioğlu, Yusuf Yazıcı'nın bu sezon Beşiktaş'ta forma giyeceğine inandığını sözlerine ekledi.

Fenerbahçe'den Füllkrug bombası!

Takımın başına Nuri Şahin'i geçiren Borussia Dortmund, Fenerbahçe ve Milli Takım'ın sol beki Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek istemişti. Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’na talip olan Borussia Dortmund’tan golcü forvet Niclas Füllkrug’u istedi. Alman kulübün bu teklife henüz cevap vermediği ve taraflar arasında görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Edin Dzeko'ya sürpriz talip!

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun golcü ismi Edin Dzeko'nun geleceğinin ne olacağı merakla beklenirken Boşnak santrforla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre Hajduk Split, tecrübeli futbolcuyu renklerine bağlamak için harekete geçti. Ayrıca Dzeko ile ilgili son kararın Jose Mourinho'da olacağı bildirildi.

Haberin Devamı
Sivasspor'dan Thiam hamlesi!

Geçtiğimiz sezon Kayserispor'dan Pendikspor'a transfer olan Mame Thiam'a teklif yağıyor. Senegalli futbolcu, birçok takımın radarında yer alıyor. Thiam'a Sivasspor da talip oldu.

Ayrılması bekleniyor

Pendikspor ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Thiam'ın, Sivasspor'a gelme ihtimali yüksek. Teknik Direktör Bülent Uygun'un da Mame Thiam'ı istediği öğrenildi. Thiam'ın Sivasspor ile ilgili düşüncesi ise önümüzdeki hafta içi netlik kazanacak.

Nuri Şahin'den Fenerbahçe ve Galatasaray'a transfer çalımı!

Orta saha transferi yapmayı planlayan Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gündeminde Tottenham forması giyen Pierre-Emile Højbjerg'in yer aldığı iddia ediliyordu.

Dortmund da devrede!

Alman basınının önde gelen gzetelerinden Bild'in haberine göre Nuri Şahin yönetimindeki Borussia Dortmund orta saha transferinde Bayern Münih'in eski yıldızını radarına aldı.

Nuri Şahin ile birlikte yeni bir döneme giren Dortmund, Pierre-Emile Højbjerg'i renklerine bağlayabilir. Sözleşmesinin bitmesine sadece 1 yıl kalan Danimarkalı futbolcu, Tottenham'ın planlarında yer almıyor.

Semih Kılıçsoy'a dev teklif

Beşiktaş'ta geçen sezon sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken Semih Kılıçsoy, Avrupa kulüplerinin radarına girmişti. Ortaçizgi'de yer alan habere göre Almanya Bundesliga kulübü Stuttgart, genç yıldız için 21 milyon euroyu gözden çıkardı. Söz konusu teklifte gol ve başarı bonuslarının olduğu da vurgulandı.

Haberin Devamı
Beşiktaş'tan Jahanbakhsh sürprizi

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta İranlı Alireza Jahanbakhsh’ın ismi gündemde... Hürriyet'in haberine göre menajerler, bonservisi elinde olan 30 yaşındaki kanat oyuncusunu siyah beyazlılara önerirken, yönetim bu futbolcu için teknik direktör Giovanni van Bronkchorst’tan görüş bekliyor.

Görüşmeler başlayabilir

Son üç sezonu Hollanda Eredivisie ekiplerinden Feyenoord’da geçiren İranlı oyuncu için Van Bronckhorst olumlu görüş bildirirse görüşmelere başlanacak.

'İrfan Can'ı verin En-Nesyri'yi alın!'

Fenerbahçe'de geçen sezon iyi bir performans sergileyen İrfan Can Kahveci'ye, Sevilla resmen talip oldu. Sabah'ın haberine göre İspanyollar, millî futbolcu için sarı-lacivertli kulübe santrfor Youssef En-Nesyri'yi önerdi. Sevilla, Faslı forvetin üzerine de 10 milyon euro ödemeyi kabul etti. Fenerbahçe'nin bu teklif üzerine düşünmek için zaman istediği gelen bilgiler arasında.

Zaniolo'da sona doğru!

3 Temmuz'da yeni sezonun açılışını yapacak olan Galatasaray'da bu tarihe kadar Nicolo Zaniolo'nun durumu kesinlik kazanacak. Sabah'ın haberine göre, İtalya'ya dönüş kararı alan ve bu kararını yetkililere bildiren kanat oyuncusu için Atalanta ve Fiorentina ile yapılan görüşmelerde sona gelindi.

15 milyon euro

AS Roma'dan transfer edilen İtalyan oyuncudan zarar etmek istemeyen Galatasaray'ın Zaniolo için 15 milyon euroluk bir bonservis beklentisi olduğu bildiriliyor.

Haberin Devamı
Lyon'dan İsmail'e 10 milyon euro!

Fransa Ligue 1 kulüplerinden Olympique Lyon'un İsmail Yüksek ısrarı sürüyor... Sabah'ın haberine göre Fransız devi, Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu için 10 milyon euro bonservis ücreti ödemeyi gözden çıkardı.

Sarı-lacivertli kulübün, İsmail Yüksek ile ilgili nihai kararını EURO 2024'ten sonra vermesi bekleniyor.

İlkay Gündoğan müjdesi!

Bir süredir İlkay Gündoğan'ı kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'a müjdeli haber geldi. Sport'ta yer alan haberde Barcelona'nın, kulübün finansal fair play kuralları nedeniyle İlkay Gündoğan'a gelecek teklifleri dinlenme kararı aldığı ifade edildi.

Kolaylık sağlanacak

Barcelona'nın İlkay'ı göndermek istemediği, İlkay'ın da Barcelona'dan ayrılma niyetinin olmadığı ancak Türk asıllı Alman futbolcunun ayrılmak istemesi durumunda kolaylık sağlanabileceği aktarıldı.

Beşiktaş, Rafa Silva ile anlaştı!

TRT Spor'un haberine göre Beşiktaş, ismi daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe ile de anılan Benfica'nın yıldızı Rafa Silva ile görüşmelere başladı. Ayrıca yıldız futbolcunun, siyah-beyazlı takım ile anlaşma sağladığı da gelen bilgiler arasında.

3 yıllık sözleşme!

Portekiz basınından O Jogo'ya göre Beşiktaş, Benfica ile sözleşmesi sona eren Rafa Silva'ya 3 yıllık kontrat önerdi. Kartal, 31 yaşındaki futbolcuya yıllık 6 milyon euro maaş teklif etti. Ayrıca siyah-beyazlıların, 10 milyon euro da imza parası önerdiği aktarıldı. Rafa Silva, hem ofansif orta saha hem de iki kanatta da oynayabiliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ