Galatasaray, Hakim Ziyech'in bonservisini aldı! İşte maaşı ve sözleşme süresi

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Chelsea'den kiraladığı Hakim Ziyech'in bonservisini aldı. 1+1 yıllık sözleşme imzalanan Faslı yıldızın Sarı Kırmızılı ekipten kazanacağı ücret de belli oldu.

Galatasaray, Hakim Ziyech'in bonservisini aldı! İşte maaşı ve sözleşme süresi

Süper Lig'de son 2 sezonun şampiyonu olan Galatasaray'da sıcak bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz sezonun son haftalarında attığı kritik goller ve sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken Hakim Ziyech, artık bonservisiyle birlikte Sarı Kırmızılı ekipte. Sarı Kırmızılı kulüp, 31 yaşındaki kanat oyuncusu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. KAP'a yapılan açıklamada, Ziyech'in alacağı maaş da açıklanırken, sözleşme uzatma opsiyonunun şarta bağlı olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

Galatasaray, Hakim Ziyechin bonservisini aldı İşte maaşı ve sözleşme süresi

Cimbom, Ziyech'in geçici transfer sözleşmesinde yer alan bedelsiz satın alma opsiyonu şartları oluştuğundan kesin transferin bedelsiz olarak gerçekleştiğini duyurdu.

2 milyon 850 bin euro kazanacak

1+1 yıllık sözleşme imzalanan yıldız solağa 2024-2025 sezonu için net 2 milyon 850 bin euro sezonluk ücret ödenecek. Ayrıca yapılan anlaşma gereği şarta bağlı uzama opsiyonunun gerçekleşmesi halinde futbolcuya 2025-2026 sezonu için net 2.850.000 euro sezonluk ücret ödenecek.

Galatasaray, Ziyech'in transferiyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

Profesyonel futbolcu Hakim Ziyech’in geçici transfer sözleşmesinde yer alan bedelsiz satın alma opsiyonu şartları oluştuğundan kesin transferi bedelsiz olarak gerçekleşmiştir. Futbolcuya 2024-2025 sezonu için net 2.850.000 euro sezonluk ücret ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği şarta bağlı uzama opsiyonunun gerçekleşmesi halinde futbolcuya 2025-2026 sezonu için net 2.850.000 euro sezonluk ücret ödenecektir.

Transfer duyurusu ses getirmişti

Ajax formasıyla devleri peşinde koşturan, Chelsea macerası sırasında daha 6 ay önce PSG’nin kapısından dönen Hakim Ziyech'in Galatasaray'a transferi ses getirmişti. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sezon Galatasaray-Trabzonspor maçının ardından Faslı yıldızın kiralık transferi duyurulmuştu.

Haberin Devamı

Galatasaray, Hakim Ziyechin bonservisini aldı İşte maaşı ve sözleşme süresi

Tribünde ve sahada üçlü!

Maçın son anlarında taraftarlara 'stadı terk etmeyin' uyarısı gelirken 90 dakikanın sona ermesiyle Ziyech şov başlamıştı. Ziyech, kale arkası tribünden Galatasaray taraftarlarını selamlarken özellikle Lucas Torreira'nın şaşkınlığı gözlerden kaçmamıştı. Faslı yıldız, Sarı Kırmızılı taraftarlara üçlü de çektirmişti. Tecrübeli oyuncu daha sonra yeşil zemine inerek burada bir kez daha üçlü şov yapmıştı.

23 maçta 8 gol, 4 asist

Twente ve Ajax maceralarının ardından 40 milyon euro bonservisle Chelsea'ye transfer olan Ziyech, Ada'da geçirdiği 3 yılın ardından Galatasaray'a transfer oldu. Sarı Kırmızılı ekipte geçen sezon 23 resmi maça çıkan 31 yaşındaki oyuncu, 8 gol, 4 asistle skora katkı sağladı.

Galatasaray, Hakim Ziyechin bonservisini aldı İşte maaşı ve sözleşme süresi

Geçtiğimiz sezonun son haftalarında büyük çıkış yakalayan Ziyech, attığı kritik goller ve sergilediği performansla taraftarın sevgilisi oldu.

YORUM YAZ