Türkiye-Avusturya maçının hakemi belli oldu! Şansımız tutmuyor, şaşırtan istatistik...

A Milli Takımımızın EURO 2024'te Son 16 Turu'nda Avusturya ile oynayacağı kritik maçın hakemi Artur Soares Dias oldu. Türkiye-Avusturya maçı öncesi geri sayım başlarken Portekizli hakemin yönettiği Ay Yıldızlılarımızın yönettiği maçlarla ilgili çıkan bir istatistik futbolseverleri hayrete düşürdü.

A Milli Takımımızın Avusturya ile oynayacağı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Son 16 Turu maçının hakemi belli oldu. Leipzig Stadyumu'da 2 Temmuz Salı günü oynanacak ve TSİ 22.00'de başlayacak müsabakayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Artur Soares Dias yönetecek.

Haberin Devamı

Türkiye-Avusturya maçının hakemi belli oldu Şansımız tutmuyor, şaşırtan istatistik...

EURO 2024'te 2 maç yönetti

44 yaşındaki hakem, Euro 2024'te Polonya-Hollanda ve Danimarka-İngiltere maçlarını yönetti. Hollanda, rakibini 2-1'le geçerken Danimarka-İngiltere maçı 1-1 tamamlandı.   

Diaz'la şansımız tutmuyor!

A Milli Takımımız, Avusturya karşısında çok kritik bir sınav verecek. Bu mücadele öncesi geri sayım başlarken karşılaşmayı yönetecek Artur Soares Dias'a şansımız tutmuyor.

Türkiye-Avusturya maçının hakemi belli oldu Şansımız tutmuyor, şaşırtan istatistik...

6 maç, 0 galibiyet

Dias'ın yönetiminde 6 maça çıkan Türk takımları, bu maçların tamamını kaybetti. Portekizlinin yönettiği maçlarda A Milli Takımımızın ve temsilcilerimiz aldığı skorlar şu şekilde:

Türkiye 0-2 Galler

Macaristan 1-0 Türkiye

Rusya 2-1 Türkiye

Monaco 3-1 Fenerbahçe

Marsilya 3-0 Eskişehirspor

Yunanistan U21 2-1 Türkiye U21

YORUM YAZ