Fenerbahçe'den Kingsley Coman bombası! Görüşme gerçekleşti...

Jose Mourinho yönetiminde tüm kulvarlarda iddialı bir kadro adına çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Bayern Münih'in yıldızı Kingsley Coman için devreye girdi. Sarı-Lacivertliler, Mourinho'nun çok istediği ifade edilen Fransız yıldız için ilk görüşmeyi gerçekleştirdi.

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazanmış durumda. Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına başlayan Sarı-Lacivertliler, bir an öne önemli yıldızlarla kadrosunu güçlendirmek istiyor.

Haberin Devamı

COMAN BOMBASI

Fenerbahçe, yeni sezonda Jose Mourinho yönetiminde tüm kulvarlarda iddialı olacak bir kadro kurmayı planlıyor. Sarı-Lacivertliler, çıtayı yükseğe koyarken gündeme gelen isimlerden biri de Bayern Münih'ten Kingsley Coman.

Fenerbahçeden Kingsley Coman bombası Görüşme gerçekleşti...

MOURINHO'NUN TALEBİ

Sky Sport'tan Florian Plettenberg, Fenerbahçe'nin bu transfer dönemindeki ana hedeflerinin başında Coman'ın geldiğini belirtti. Plettenberg, Jose Mourinho'nun Fransız yıldızı kadrosunda görmeyi çok istediğini belirtti.

Fenerbahçeden Kingsley Coman bombası Görüşme gerçekleşti...

GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ!

Jose Mourinho'nun isteği doğrultusunda harekete geçen Fenerbahçe'nin Kingsley Coman için bir transfer görüşmesi gerçekleştirdiği belirtildi. Florian Plettenberg, Sarı-Lacivertliler'in Coman konusunda bilgi aldıklarını ifade etti.

Haberin Devamı

ZORLU OPERASYON

Bayern Münih, bu yaz transfer döneminde uygun teklifle Kingsley Coman'ı bırakmaya sıcak bakıyor fakat oyuncu tarafındaki yaklaşım, bu transferi zorlu hale getiriyor. Plettenberg, Fransız yıldızın kariyerine ilişkin farklı planları nedeniyle bu transferin şu an için çok olası durmadığını belirtti.

 

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını taraftara açık idmanla sürdürdü

Fenerbahçeden Kingsley Coman bombası Görüşme gerçekleşti...

YORUM YAZ