Lassana Diarra kimdir? / Lassana Diarra'nın kariyeri

Lassana Diarra, Galatasaray'ın son dakika hamlesi ile transfer etmek istediği yıldızlardan. Galatasaray, Fransa'nın Marsilya takımında oynayan Fransız orta saha oyuncusu için yeni bir girişim yaptı. Peki Lassana Diarra kimdir?

Lassana Diarra kimdir? / Lassana Diarra'nın kariyeri

Lassana Diarra, Galatasaray'ın son dakika transfer bombalarından... Galatasaray, yeni bir teklifle kapısını çaldığı Mali asıllı Fransız futbolcu ile ilgili gelişmeler taraftarı heyacanlandırıyor. Peki Lassana Diarra kimdir, kariyeri nasıldır? İşte cevaplar...

Lassana Diarra, Fransa'nın Marsilya kulübünde orta sahada görev yapan Fransız futbolcudur. Kariyerine Fransa'nın Le Havre B takımında başlayan Diarra, 2004 yılında A takıma yükselmiştir.

Lassana Diarra hangi kulüplerde oynadı?

Lassana Diarra, daha sonra Chelsea, Arsenal, Portsmouth, Real Madrid, Anzhi Makhachkal, Lokomotiv Moskova ve Marsilya gibi Avrupa'nın önde gelen kulüplerinde forma giymiştir.


Galatasaray Diarra'ya gitti!


Lassana Diarra'nın bonservisi ne kadar?

Güncel bonservis bedeli 7.5 milyon Euro civarındadır. Lassana Diarra'nın 30 Haziran 2019 yılına kadar Fransız ekibi Marsilya ile sözleşmesi bulunmaktadır.

Lassana Diarra kaç yaşında?

10 Mart 1985 doğumlu olan Lassana Diarra, 1.73 boyunda ve 69 kilo ağırlığındadır. 31 yaşındadır.

Lassana Diarra kaç kez milli oldu?

Fransa 21 yaşaltı takımında 9 kez forma giyen Diarra, Fransa A Milli Takımı'nda ilk kez 24 Mart 2007 tarihinde forma giymişti. Diarra, ulusal takımı ile 34 resmi maça çıkmıştır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ