Dev takımların Leny Yoro savaşı

Manchester United ve Real Madrid, Lille’in genç yıldızı Leny Yoro için kapışıyor. Real, 20 milyon Euro önerince United 50 milyon Euro verdi. Lille, 18 yaşındaki stoperi United’a göndermek isterken, oyuncu ise Real forması giymek istiyor.

Dev takımların Leny Yoro savaşı

Avrupa’nın iki köklü kulübü, bir transfer savaşında daha karşı karşıya geldi. İngiliz ekibi Manchester United ve İspanyol devi Real Madrid, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille forması giyen Leny Yoro’yu renklerine bağlamak istiyor. İlk etapta Eflatun-Beyazlılar, 18 yaşındaki stoper için 20 milyon Euro teklif etti. Bu gelişmeler üzerine United, bonservis bedelini 50 milyon Euro’ya çıkardı. Fransız temsilcisi, bu teklifin ardından oyuncunun satışı konusunda Kırmızı Şeytanlar’a yeşil ışık yaktı. Ancak arada büyük bir pürüz var.

Haberin Devamı

Arada kaldılar!

Ortadaki bonservis nedeniyle Lille, genç savunmacıyı United’a göndermek istiyor. Fransız futbolcu ise kariyerini Real Madrid’de sürdürmeye sıcak bakıyor. Hâl böyle olunca kulüpler arasındaki görüşmeler çıkmaza girdi. Yoro ve Lille cephesi bir araya gelecek, sonrasında ise oyuncunun geleceği konusunda karar verilecek.

YORUM YAZ