Denizlispor'dan ayrılanlar kapış kapış!

Son 3 yıldır zor günler geçiren, geçtiğimiz günlerde takım otobüsü satışa çıkarılan Denizlispor gelecek sezon TFF 3'üncü Lig'de mücadele edecek. Yeni sezonda tamamen altyapı oyuncularından kurulu takımla mücadele edecek Denizlispor'dan ayrılanlar kendilerine hızlıca yeni kulüp buldu.

Denizlispor'dan ayrılanlar kapış kapış!

3 yıldır borçları yüzünden aldığı transfer yasakları nedeniyle kadrosunu takviye edemeyip yeni sezonda düştüğü TFF 3'üncü Lig'de tamamen altyapı oyuncularından kurulu takımla mücadele edecek Denizlispor'un geçtiğimi günlerde takım otobüsünün satışa çıktığı ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve kulüp yönetiminin karşı karşıya gelmesinin ardından kulüp bünyesinden alınan takım otobüsü internet üzerinden 10 milyon 900 bin TL'ye satışa konmuştu. Ancak Denizlisporlu taraftarların sosyal medyadaki tepkilerinin ardından otobüsün satış ilanı internet ortamından kaldırılmış ve yeşil-siyahlı yönetimin yeni takım otobüsü tedarik etmek için çalışmalara başladığı kaydedilmişti.

SERT BİR ŞEKİLDE UYARMIŞTI

AYRILANLAR KAPIŞ KAPIŞ

Gelecek sezon tamamen altyapı oyuncularıyla sahaya çıkacak olan Denizlispor'dan ayrılanlar kendilerine kısa sürede kulüp buldu. 

Takımın geçen sezon en golcü ismi olan Bekir Turaç Böke Süper Lig'de Sivasspor'la anlaştı. Kaleci Abdülkadir Sünger, 1'inci Lig ekibi Şanlıurfaspor'a imza atarken, Emre Sağlık ve Muhammet Özkal birlikte 24Erzincanspor'a transfer oldu. Eren Sıngın transferde 01 Adana FK'ya, Mustafa Kaçan ise Beyoğlu'na gitti.

Haberin Devamı

Geçen yıl Bekir Turaç, Abdülkadir, Emre Sağlık ve Muhammet Özkal'la takımın tecrübeli 5 futbolcusundan olan Gökhan Süzen ise henüz kulüp bulamadı.

YORUM YAZ