Fenerbahçeli Arina Fedorovtseva hayal kırıklığı yaşıyor: 'Çok istedim ama olmadı'

Yeni sezon öncesi sıkı bir hazırlık süreci yürüten Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı geçtiğimiz günlerde Arina Fedorovtseva ile yeniden anlaşma sağlamıştı. Rus oyuncu ülkesi basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Fenerbahçeli Arina Fedorovtseva hayal kırıklığı yaşıyor: 'Çok istedim ama olmadı'

Geçtiğimiz günlerde ise Fenerbahçe Voleybol Takımı'nda Arina Fedorovtseva gelişmesi yaşanmıştı. Daha önce gelecek sezon Çin ekibi Shanghai'da forma giyeceği açıklayan Fedorovtseva ile yeniden anlaşma sağlandığı belirtilmişti. Rus voleybolcuyla 2.5 yıllık yeni sözleşme imzalanacak ve başarılı sporcu gelecek sezonun ilk yarısı Çin'de forma giyecek.

Haberin Devamı

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYOR

Fedorovtseva, Match TV'ye açıklamalarda bulundu. Rusya'nın 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yer almaması nedeniyle büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını söyleyen Rus oyuncu şu ifadeleri kullandı:

"Paris Olimpiyatları'na gitmeyi çok isterdim ama olmadı. Birkaç gündür Olimpiyatlar yaklaştıkça, oraya gitmediğimizi, oraya gitme şansımız bile olmadığını düşünmenin benim için daha da zorlaştığı düşüncesine kapıldım."

'MADALYA ALABİLİRDİK'

Eğer Olimpiyatlar Oyunları'nda olsalar madalya alabileceklerini söyleyen Fedorovtseva sözlerin şöyle noktaladı:

"Mümkün olabilirdi, çünkü kadrodaki sporcular inanılmaz yetenekli. Olimpik sezon boyunca tüm turnuvalara tam olarak katılsaydık, bence Rus milli takımıyla uzun zamandır arzuladığımız şeye ulaşmış olurduk."

Ataman'dan Fenerbahçelileri kızdıracak sözler

 

YORUM YAZ