Galatasaray'dan orta saha operasyonu! Her an açıklanabilir

Orta saha transferine hız veren Galatasaray, iki yıldızın peşinde. İbrahim Hatipoğlu ve Cenk Ergün transferlerin bir an önce sonlanması için devreye girdi.

Galatasaray'dan orta saha operasyonu! Her an açıklanabilir

Galatasaray’da orta saha transferi için geri sayım başladı. Sarı-Kırmızılılar, Lucas Torreira’nın yanına yapılacak takviyeyi uzun uğraşlar sonucunda bitirmeye çok yaklaştı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

İKİSİYLE DE ANLAŞILDI

WENDEL TEKLİFİ KABUL ETTİ

Lig bitiminden bugüne kadar pek çok isimle masaya oturan Galatasaray Yönetimi, artık iki isim üzerinde yoğunlaşmış durumda. Bunlardan ilki, Rusya’da Zenit forması giyen Wendel. 2020 yazında 20 milyon Euro’ya transfer olduğu Zenit’ten ayrılmaya karar veren 26 yaşındaki Sambacı, Galatasaray’dan gelen teklifi kabul etti. Taraflar yıllık ücret ve bonuslar dahil olmak üzere her konuda anlaşmaya vardı.

Galatasaraydan orta saha operasyonu Her an açıklanabilir

 

BARCELONA DA DEVREDE

Galatasaray Yönetimi, Brezilyalı futbolcunun bonservisini almak üzere Rusya’ya çıkarma yaptı. Erden Timur’un yerini alan İbrahim Hatipoğlu ile birlikte Cenk Ergün, Zenit yöneticileriyle masaya oturdu. Rus kulübünün kapıyı 20 milyon Euro’dan açmasına rağmen, bonservis bedeli konusunda arada ciddi farklar kalmadığı öğrenildi. Tek sorun, Wendel için Barcelona’nın da devreye girerek temsilci göndermesi. İspanyol kulübünün Zenit’le yapacağı görüşme, Galatasaray açısından kritik öneme sahip.

Haberin Devamı

 

Lucas Torreira: Galatasaray'daki maceram umarım birçok sene daha devam edecektir

PAZARLIKLAR BAŞLADI

Ancak Sarı-Kırmızılılar sadece Wendel için masada değil. Dünyanın dört bir yanında arayışlarını sürdüren Galatasaray’ın hedeflerinden bir diğeri Richard Rios... Kolombiya Milli Takımı’nda Davinson Sanchez ile birlikte forma giyen ve son olarak Copa America’ya damga vuran bir performans ortaya koyan 24 yaşındaki orta sahanın bonservisi Palmeiras’ta bulunuyor. Galatasaray’ın tıpkı Wendel’de olduğu gibi, Rios operasyonunda da oyuncuyla ön anlaşma yaptığı ve Brezilya kulübüyle pazarlıkları başlattığı ortaya çıktı.

Galatasaraydan orta saha operasyonu Her an açıklanabilir

Derrick Köhn: Rakiplerimizle ilgilenmiyoruz

Şampiyonluk yolundaki rakiplerin yaptığı transferleri değerlendiren Derrick Köhn, “Benim odak noktam Galatasaray. Galatasaray’da başarılı olmak istiyorum. Açıkçası ben diğer rakiplerimizin ne yaptığını düşünmüyorum. Daha çok Galatasaray’la ilgileniyorum. Mutlaka çok iyi transferler yaptılar ama Galatasaray’ın da çok güçlü bir kadrosu olduğunu biliyorum. Çok mücadeleci bir sezon olacak ama bizim öne çıkacağımızdan da şüphem yok. 5. yıldız hedefi aşırı bir şekilde beni motive ediyor. Tabii ki şampiyonluğun kendisi zaten başlı başına büyük bir hedef. Ama yıldız kazanma ihtimali varsa, bunun için elimizden geleni yapacağız. Bunu da her maçı kazanarak sağlayabiliriz” açıklamasını yaptı.

YORUM YAZ