Cristiano Ronaldo'yu yerden yere vurdu: 'Bencil gözyaşları!'

Portekiz, EURO 2024 Son 16 Turu'nda Slovenya'yı penaltılarla eledi ve çeyrek finalde Fransa ile eşleşti. Slovenya mücadelesinde penaltı kaçıran ve hüngür hüngür ağlayan Cristiano Ronaldo için gelen eleştirilerin de ardı arkası kesilmedi. İngiltere'nin eski teknik direktörünün, Portekizli yıldızla ilgili söylediği sözler çok konuşuldu. İşte detaylar...

Cristiano Ronaldo'yu yerden yere vurdu: 'Bencil gözyaşları!'

EURO 2024'ün favorilerinden biri olan Portekiz, Türkiye A Millî Futbol Takımı'nın da bulunduğu F Grubu'ndan 6 puanla averajla lider çıktı. Son 16 turunda Slovenya ile oynayan Roberto Martinez'in öğrencileri, sancılı ve stresli geçen mücadelenin ardından rakibini penaltılarda 3-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Ancak maçın skorundan çok, Cristiano Ronaldo geceye damga vurdu.

Haberin Devamı

İŞTE ARDA GÜLER GERÇEKLERİ!

PENALTIYI KAÇIRDI, HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Cristiano Ronaldo, uzatmalara giden maçın 105. dakikasında Portekiz'in kazandığı penaltıda topun başına geçti. Ancak yıldız futbolcu, kaleci Oblak'a takıldı ve penaltıyı kaçırdı. Al Nassr'da forma giyen Ronaldo, penaltıyı kaçırdıktan sonra gözyaşlarına hakim olamadı. Pepe başta olmak üzere Portekizli oyuncular, yıldız futbolcuyu teselli etmek için çaba sarf etti.

Cristiano Ronaldoyu yerden yere vurdu: Bencil gözyaşları

'RONALDO'YU TAŞIMAK ZORUNDALAR!'

İngiltere Millî Takımı'nın eski teknik direktörü Sam Allardyce, Cristiano Ronaldo hakkında çarpıcı sözler söyledi. William Hill'ın, 'No Tippy Tappy Football' podcast'ine katılan 69 yaşındaki teknik adam, Portekizli yıldızı 'bencil' olarka nitelendirdi. Sam Allardyce, konuyla ilgili şunları söyledi: "Portekiz'in kadrosundaki yetenekler göz önüne alındığında, bence oldukça hayal kırıklığı yarattılar. Çok fazla yetenekleri ve topla çok fazla becerileri var ama şu anda Ronaldo'yu taşımak zorundalar.

Haberin Devamı
A Milli Takım'ı çeyrek finale götüren Avusturya zaferinin hikayesi!

'YEDEK BIRAKACAK KADAR CESUR DEĞİL'

Ronaldo yaşına göre hâlâ çok formda olsa da, artık aynı enerji seviyesine sahip değil. Diğer oyuncular onu taşımak zorunda ve bunu yapabilecek kadar da iyiler ama Ronaldo hâlâ gol atamadı. Roberto Martinez, Ronaldo'yu yedek bırakacak kadar cesur olmayacaktır. Bolton'dayken, Dünya Kupası kazanmış Youri Djorkaeff'i oturtup bacaklarının tutmadığını düşündüğümü söylemek zorunda kalmıştım. Bunu pek iyi karşılamadı ve teknik direktör için de kolay değil. O pozisyondaki bir teknik direktör için zor bir durum."

Cristiano Ronaldoyu yerden yere vurdu: Bencil gözyaşları

BENCİLLİK VURGUSU

Bence Ronaldo'nun gözyaşları bir takım olarak Portekiz'den ziyade kişisel olarak elde etmek istediklerinden kaynaklanıyordu. Onun seviyesinde bencil olmak zorundasınız ama son Dünya Kupası'nda kendisine iyilik yapmadı çünkü elendiklerinde ellerini havaya kaldırıp herkesi kovdu. O tutkulu ve kazanmak istiyor. 2016'da EURO'yu kazandıklarında hiç rol oynamadı, dolayısıyla bunu ülkesi için olduğu kadar kendisi için de kazanmak isteyecektir."

YORUM YAZ