Lionel Messi böyle kahroldu! Cristiano Ronaldo'dan sonra aynı kaderi yaşadı...

Arjantin, Copa America Çeyrek Finali'nde Ekvador ile karşı karşıya geldi. Lionel Scaloni'nin öğrencileri, normal süresi 1-1 biten karşılaşmayı penaltılarda 3-2 kazanarak yarı finale yükseldi. Arjantin'de Lionel Messi'nin kaçırdığı penaltı ise gündem oldu. İşte detaylar...

Lionel Messi böyle kahroldu! Cristiano Ronaldo'dan sonra aynı kaderi yaşadı...

Avrupa futbolunda EURO 2024 heyecanı yaşanırken gözler bir yandan da Copa America'ya çevrilmiş durumda... Turnuvanın çeyrek finaldeki ilk maçı sabaha karşı oynandı. Çeyrek finalde Arjantin ile Ekvador karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadelede tur atlayan taraf Arjantin oldu.

Haberin Devamı

VALENCİA PENALTI KAÇIRDI, MAÇ UZATMALARA GİTTİ

Arjantin, maçın 35. dakikasında Lautaro Martinez'in golüyle 1-0 öne geçti. İkinci yarının ortalarında Ekvador penaltı kazandı ve topun başına Fenerbahçe'nin eski yıldızı Enner Valancia geçti. Ancak tecrübeli forvet, penaltıdan faydalanamadı. Lionel Scaloni'nin öğrencileri maçı önde tamamlamak üzereyken Ekvador,90+1'de Kevin Rodriguez ile beraberliği yakaladı ve maç uzatmalara gitti.

Lionel Messi böyle kahroldu Cristiano Ronaldodan sonra aynı kaderi yaşadı...

MESSİ'DEN BAŞARISIZ PANENKA!

15'er dakikalık iki uzatma devresinde de eşitlik bozulmayınca karşılaşma penaltılara gitti. İlk penaltıyı Arjantin'den Lionel Messi kullandı. Dünyaca ünlü süperstar, penaltıda 'Panenka' vuruşu yaptı ancak top üst direğe çarpıp auta gitti. Kaleci Emiliano Martinez'in kurtardığı iki penaltı ile Arjantin, 3-2 kazanarak yarı finale yükseldi. Messi'nin kaçırdığı penaltı ise sosyal medyada gündem oldu.

Haberin Devamı

HOLLANDALI GAZETECİDEN ÇARPICI YORUM

RAKİBİ BELLİ OLUYOR

Copa America'da yarı finale yükselen Arjantin'in rakibi yarın sabaha karşı 04.00'te oynanacak maçla belli olacak. Lionel Messi ve arkadaşları, Venezuela - Kanada mücadelesinin galibi ile yarı finalde eşleşecek. Diğer çeyrek final eşleşmelerinde ise Uruguay - Brezilya ve Kolombiya - Panama maçları oynanacak.

YORUM YAZ