Fenerbahçeli Arina Fedorovtseva iddialar sonrası sessizliğini bozdu içini döktü: 'Her şeyi açıklayamam'

Yeni sezon öncesi sıkı bir hazırlık süreci yürüten Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nda flaş bir gelişme yaşanmış ve Arina Fedorovtseva ile yeniden anlaşma sağlandığı iddia edilmişti. Rus oyuncu ülkesi basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Fenerbahçeli Arina Fedorovtseva iddialar sonrası sessizliğini bozdu içini döktü: 'Her şeyi açıklayamam'

Sultanlar Ligi'nde 2 sezon üst üste şampiyon olan Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı son olarak İtalyan Başantrenör Marco Fenoglio'yu takımın başına getirmişti.

Haberin Devamı

Yeni teknik patronun belli olmasının ardından hızlıca transfer çalışmalarına başlayan sarı-lacivertliler Meliha Diken, Gizem Örge, Aslı Kalaç, Melissa Vargas, Bojana Drca ve Ana Cristina ile sözleşme yenilemişti. 

Vargas sonrası gidecek mi, kalacak mı?

GOLDEN TRİO 2,5YIL DAHA BİR ARADA 

Geçtiğimiz günlerde ise Fenerbahçe Voleybol Takımı'nda Arina Fedorovtseva gelişmesi yaşanmıştı. Daha önce gelecek sezon Çin ekibi  Shanghai'da forma giyeceği açıklayan Fedorovtseva ile yeniden anlaşma sağlandığı belirtilmişti. Rus voleybolcuyla 2.5 yıllık yeni sözleşme imzalanacak ve başarılı sporuc gelecek sezonun ilk yarısı Çin'de forma giyecek. 

Sarı-lacivertliler bu hamleyle 'golden trio (altın üçlü) olarak adlandırılan Melissa Vargas, Ana Cristina ve Arina Fedorovtseva'yı 2.5 yıl daha takımda tuttu. 

Haberin Devamı

 

Fenerbahçeli Arina Fedorovtseva iddialar sonrası sessizliğini bozdu içini döktü: Her şeyi açıklayamam

'HER ŞEYİ AÇIKLAYAMAM'

 Yaşananlar sonrası Fedorovtseva, Match TV'ye açıklamalarda bulundu. Rus smaçör şu ifadeleri kullandı:

"Gelecek sezon Çin'de oynayacağım. Bunun için birçok sebep var. Hepsini açıklayamam ama internette söylendiği gibi ve söylentilere göre bunlar sadece maddi şeyler değil. Ailem ve menajerimle bir karar verdik. Farklı deneyimler her zaman bir büyüme noktası ve konfor alanından çıkış yoludur."

YORUM YAZ