Hedef için 2 rakip var

Abone OlGoogle News

Maç analizine geçmeden önce Eyüpspor Kulübü’nün yaptığına bakalım. Deplasman bilet fiyatlarını 1 bin 200 TL olarak belirledi. Ayıptır! Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi final maçına mı çıkıyorsun! Normal şartlarda Süper Lig için bazı kriterler olmalı. En önemlisi de stadı olmayanın bu lige alınmaması. Aslında öyle durum var, ancak uygulama ara ki bulasın. Normal bir federasyon bu takımı lige almamalı. Eyüpspor, Kasımpaşa stadında maçlarını oynayıp, bir de üstüne böyle uygulama içinde olamaz. Olmamalı. Norveçli hocanın artık bahanelere sığınan durumu kalmadı. Sahaya süreceği 11, sonradan yapacağı hamleler skoru belirleyecek. Elbette hava şartları da önemli. Fakat hoca böyle kara kışların çok daha sertlerine alışık.

Haberin Devamı

Kapasite fazlasıyla var

Solskjaer, orta alana dinamizm getirdi. Atıl durumdaki Mario’yu monte etti. Gedson daha iyi servis yapmaya başladı. Bu da Silva’nın yükünü hafifletti. Forvet için durum tam tersi. Immobile yalnız kaldı. İstediği pasları alamadı. Norveçli hoca özel taktik çalıştırdı. Merkez orta saha ile birlikte, kanatlar hatta savunmadan atağa çıkanlar İtalyan oyuncuya yakın olacak. Bu geceki en önemli taktiksel değişim bu. Kritik maça ne kadar yansır, yansımaz belli olacak. Olumlu sonuç alınır ise Kartal üç puanı cebine koyar. Bu kapasite takımda fazlası ile var.

Haberin Devamı

Yeniler oynamalı

Arroyo ve Ricardo ilk maçta oynatılmadı. Bu tuhaf durum daha fazla süremez. Ara transferde aldığın oyuncuyu ilk maçta sahaya süreceksin. Hem oyuncuya hem tribüne hem de takıma yeni sinerji sağlar. Teknik ekibin bu tuhaf tutumunun Eyüpspor maçı ile birlikte ortadan kalkması beklentisi var. İki genç oyuncu iyi çalıştılar. Forma şansı bulup kendilerini göstermeleri artık kaçınılmaz.

YORUM YAZ