Fenerbahçe'ye Arina Fedorovtseva müjdesi: Sözleşmeyi duyurdular

Sezon başında Çin Ligi takımlarından Shanghai yolcusu olan Rus smaçör Arina Fedorovtseva'dan Fenerbahçe'ye müjdeli haber geldi. Genç voleybolcunun sarı-lacivertliler ile sözleşme tazelediği kaydedildi.

Fenerbahçe'ye Arina Fedorovtseva müjdesi: Sözleşmeyi duyurdular

Sultanları Ligi'nin son şampiyonu Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, sezonu Çin Ligi ekiplerinden Shanghai ile geçiren Rus yıldızı Arina Fedorovtseva ile sözleşme tazelediği kaydedildi.

Haberin Devamı

SEZON BAŞINDA GİTTİ

Arina Fedorovtseva, sezon başı Çin ekibi Shanghai'da forma giyeceğini şu sözlerle açıklamıştı:

"Merhaba benim adım Arina Fedorovtseva. Gelecek sezon Shanghai'da forma giyeceğimi duyurduğum için çok mutluyum. Eminim iyi bir voleybol ve tutku göstereceğiz yakında görüşürüz."

Fenerbahçeye Arina Fedorovtseva müjdesi: Sözleşmeyi duyurdular

 

 ALİ KOÇ: FEDOROVTSEVA DA ÖYLE GELECEK

 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Arina'nın devre arasından sonra takıma dahil olacağına vurgu yaparak şunları söylemişti: Nasıl ki geçen sene Melissa Vargas sonradan geldi, Arina Fedorovtseva da öyle gelecek. Bizim kadromuz tamamdır. Arina da buna dahildir. Bir kişi var belki alacağımız.

SÖZLEŞME TAZELENDİ

Volleynews'in haberine göre; Sarı-lacivertliler, Fedorovtseva ile 2027 yazına kadar sürecek 2.5 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Sarı lacivertlilerin üç genç yıldızı Melissa Vargas, Arina Fedorovtseva ve Ana Cristina de Souza, 2027 yazına kadar beraber kalacak.

Fenerbahçeye Arina Fedorovtseva müjdesi: Sözleşmeyi duyurdular

ŞUBAT AYINDA GELECEK

Arina, önümüzdeki sezonun ilk yarısını Çin Ligi ekiplerinden Shanghai'da geçirecek. Rus voleybolcu Şubat ayında sarı-lacivertlilerle geri dönecek.

YORUM YAZ