Jürgen Klopp'a ilginç teklif! Israr devam ediyor...

Dokuz yıl Liverpool'u çalıştırdıktan sonra 2023-24 sezonunun bitmesiyle birlikte görevi bırakan Jürgen Klopp, çalışmaya bir süre ara verip dinlenmek istediğini söylemişti. Ancak Alman hocaya daha şimdiden ilginç bir teklif geldi. İşte detaylar...

Jürgen Klopp'a ilginç teklif! Israr devam ediyor...

Uzun yıllardır İngiltere Premier Lig devi Liverpool'u çalıştıran ve dokuz sene görevde kaldıktan sonra geçtiğimiz sezonun bitimiyle birlikte görevden ayrılan Jürgen Klopp, pek rahat bırakılmayacak gibi. Alman teknik direktöre şimdiden ilk teklif geldi. Üstelik gelen teklif, bir futbol kulübünden değil millî takımdan oldu.

Haberin Devamı

İŞTE İSTANBUL'A GELİŞ SAATİ

ABD'NİN KLOPP İNADI

İngiliz basınından The Athletic'te yer alan habere göre ABD Futbol Federasyonu, Liverpool'dan ayrılan Jurgen Klopp'a teklif götürdü. Klopp'un bu teklifi futbola bir süre ara vermek istediği için reddettiği belirtilen haberde, ABD'li yöneticilerin Alman çalıştırıcının kapısını bir teklifle daha çalmayı planladığı da aktarıldı.

Jürgen Kloppa ilginç teklif Israr devam ediyor...

HOCAYI GÖNDERDİLER

2024 Copa America'ya ev sahipliği yapan Amerika Birleşik Devletleri, ilk turda elenmelerinin ardından teknik direktör Gregg Berhalter ile yollarını ayırmıştı. ABD, şimdi yeni görev için Jürgen Klopp'u ciddi bir şekilde düşünüyor. Alman teknik adamın bu teklife sıcak bakma ihtimali ise düşük olarak görülüyor.

YORUM YAZ